ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το ποστάρισμα-οδηγός για τη συνέχεια

Από τον πάτο της βαθμολογίας, μόλις δύο βαθμούς από την πεντάδα. Όχι, δεν είναι αυτό το πιο σημαντικό από τον αγώνα της Κυριακής, αλλά οι δέκα λέξεις του Αστέρα στο instagram μετά τη νέα νίκη!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Κέρκυρα

 

Η διαχείριση των συναισθημάτων είναι το κλειδί μετά από κάθε σερί αρνητικών ή θετικών αποτελεσμάτων. Ο Αστέρας έζησε πολύ καιρό με το πρώτο, ήρθε η ώρα να ζήσει μετά από δύο χρόνια και με το δεύτερο: Τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και εκτόξευση στη βαθμολογία. Και σε ένα πρωτάθλημα με πολλές απώλειες απ' όλους, βρέθηκε από τον πάτο του πίνακα μόλις δύο βαθμούς από την πέμπτη θέση η οποία πιθανότατα θα οδηγήσει ξανά στην Ευρώπη.



Εδώ λοιπόν είναι το κλειδί που λέμε. Το πώς θα διαχειριστεί αυτή την ευχάριστη κατάσταση η ομάδα της Τρίπολης. Το πώς θα προσγειώσει τον ενθουσιασμό της ενόψει της νέα πρόκλησης που ακούει "4 στα 4" το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στον ΑΟΚ στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Γιατί είναι πολύ εύκολο να πέσει κάποιος στην παγίδα του "ποια Κέρκυρα" και να μπει με υπεροψία στην αναμέτρηση, σίγουρος για μία ακόμα νίκη που θα εκτοξεύσει την ομάδα.


Εδώ όμως έρχεται και το ποστάρισμα του Αστέρα λίγο μετά το τρίποντο κόντρα στον Λεβαδειακό. Μία υπέροχη φωτογραφία και δέκα λέξεις οι οποίες πρέπει να είναι οδηγός, όχι μόνο φυσικά του ανθρώπου που έγραψε το μήνυμα, αλλά ολόκληρης της κιτρινομπλέ οικογένειας. Και κυρίως των παικτών και του προπονητικού επιτελείου, αυτοί δηλαδή που θα κληθούν να συνεχίσουν το σερί των επιτυχιών που έφερε και πάλι πολλά χαμόγελα πάνω από την Τρίπολη.


Τι αναφέρει λοιπόν ο Αστέρας στο μήνυμά του; "Είναι ωραίο να πατάς στο έδαφος και να κοιτάς ψηλά...". Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ανάλυση για το νόημα όσων αναφέρει το συγκεκριμένο ποστάρισμα. Είναι απλά ό,τι χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο σύλλογος για να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και να συνεχίσει να μας μοιράζει χαμόγελα!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων