ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

H νίκη της χρονιάς!

Ο Αστέρας έχει επικρατήσεις φέτος της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού αλλά η νίκη της χρονιάς έως τώρα ήταν αυτή απέναντι στον Πλατανιά. Υπάρχουν τέσσερις λόγοι που εξηγούν το πόσο σημαντικό ήταν το διπλό στα Χανιά.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Λεβαδειακός

Όχι δεν τρελαθήκαμε ξαφνικά. Ο Αστέρας έχει νικήσει την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, έχει επικρατήσει του Παναθηναϊκού. Ωστόσο αυτό που έκανε στα Περιβόλια το απόγευμα της Κυριακής μπορεί να αποτελέσει το κομβικό σημείο της σεζόν! Γιατί λοιπόν, αυτό ήταν το τρίποντο της χρονιάς έως τώρα;

 

1) Έστειλε το μήνυμα που λέγαμε σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι δεν πρόκειται φέτος να ζήσει ό,τι και πέρσι παρόλο που πριν τη σέντρα στα Περιβόλια  ήταν μόλις στο +3 από την τελευταία θέση. Ο Αστέρας δεν είναι για τελευταίες θέσεις, δεν είναι για μικρότερη κατηγορία. Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα.

 

2) Δεν πήγε στράφι η σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού. Θυμάστε, μετά την ΑΕΚ ακολούθησε ένα σερί ηττών με αποτέλεσμα ο Αστέρας να μείνει στάσιμος. Να μην πάρει φόρα ανόδου μετά την επικράτηση επί της πρωτοπόρου. Κάτι που δεν έπρεπε επουδενί να συμβεί και μετά το τρίποντο επί του τριφυλλιού.

 

3) Θύμισε τον παλιό καλό Αστέρα. Εκείνη την ομάδα που πήγαινε ως ανώτερη στα χαρτιά σε αντίπαλες έδρες και το επιβεβαίωνε στην πράξη μέσα στο γήπεδο. Είμαι πιο δυνατός από εσένα και ήρθα να σε κερδίσω. Με σεβασμό αλλά χωρίς κανένα φόβο. Με πάθος και τσαμπουκά. Μας έχει λείψει αυτός ο Αστέρας.

 

4) Δίνει προοπτική για τη συνέχεια καθώς ακολουθούν δύο σερί αγώνες στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης σε διάστημα έξι ημερών. Προφανώς και δεν είναι εύκολο το 2 στα 2 κόντρα σε Λεβαδειακό και ΑΟΚ. Αλλά η εικόνα στα Χανιά, δείχνει ότι είναι εφικτό το εξάποντο στην Τρίπολη.

 

Σκεφτείτε μόνο, τι κουβέντα θα κάνουμε το μεθεπόμενο Σάββατο εάν ο Αστέρας έχει φτάσει τους 18 βαθμούς...

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων