ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Βγάλτε και εγωισμό!

Κάτι πρέπει να... τσαντίσει τους παίκτες του Αστέρα το Σάββατο. Κάτι που θα τους οδηγήσει τουλάχιστον στο να μη χάσουν (και) το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Παναθηναϊκός



Ο Αστέρας έχει μεγάλο κίνητρο τους βαθμούς, ξεκινάμε από εκεί. Από μόνο του αυτό θα έπρεπε να κόψει κάθε κουβέντα κινήτρων για το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Επειδή όμως οι πράσινοι έρχονται με αέρα από τη νίκη και την εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, σίγουρα οι ποδοσφαιριστές του Παντελίδη είναι πιο υποψιασμένοι.


Ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μπουν στον αγώνα με φόβο. Το παθητικό παιχνίδι μπορεί να οδηγήσει σε συνθήκες Τούμπας όπου η σεμνή τελετή έληξε στο ημίχρονο. Σεβασμός ναι, σε καμία όμως περίπτωση φόβος απέναντι στους πράσινους. Γιατί αν το θέλετε και αλλιώς, δεν παίζουν στη Λεωφόρο.


Το τριφύλλι έχει φτιάξει κάστρο στο σπίτι του το τελευταίο διάστημα και δεν δέχεται γκολ ούτε με αίτηση. Παραμένει φυσικά αήττητο, έχοντας κερδίσει όλα του τα παιχνίδια με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο του. Όταν όμως βγαίνει στην περιφέρεια...


Στα τελευταία του 12 παιχνίδια στην επαρχία τους τελευταίους 13 μήνες, ο Παναθηναϊκός έχει 7 ισοπαλίες, 4 ήττες και μόλις μία νίκη. Και αυτή η μοναδική του επιτυχία ήρθε στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης με το ταπεινωτικό 0-5 για τον Αστέρα, τον περασμένο Φεβρουάριο.


Δεν λέει κάτι αυτό στους παίκτες που ήταν και πέρσι στην ομάδα; Δεν έχουν ένα έξτρα κίτρινο απέναντι στον αντίπαλο που έκανε παρέλαση πριν λίγο καιρό από την Τρίπολη; Δεν έχουν εγωισμό να μη γίνει ο Αστέρας για δεύτερη φορά το θύμα του Παναθηναϊκού, την ώρα που δεν έχει άλλο;


Το ματς του Σαββάτου είναι ο ορισμός του κρίσιμου. Ας προσθέσουν όμως και τη λέξη εγωισμό οι κιτρινομπλέ και να μπουν στο γήπεδο για να τα δώσουν όλα!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων