ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

​Ώρα όμως και για νίκες

Καλό το χειροκρότημα, καλή η προσπάθεια αλλά στο τέλος της ημέρας μετράει το αποτέλεσμα. Ειδικά όταν έχεις δύο (2) νίκες στα τελευταία 23 παιχνίδια πρωταθλήματος.


ΑΣΤΕΡΑΣ Α.Ο. Χανιά

Ο κόσμος ήταν εκεί με τον Πανιώνιο. Χειροκρότησε την ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, την στήριξε. Το γκολ δεν μπήκε και μόλις προηγήθηκε ο Πανιώνιος, ο Αστέρας... έφυγε από το γήπεδο. Ε, δεν μπορεί ο κόσμος να μπει μέσα να παίξει μπάλα. Δεν μπορεί συνέχεια να χειροκροτεί καλές προσπάθειες και ισοπαλίες.

Δύο νίκες σε 23 παιχνίδια ΔΕΝ είναι απολογισμός για τον σύλλογο που έπαιξε πολύ πρόσφατα σε ομίλους του Europa League. Δύο φορές, σερί! Και συνολικά τέσσερις συνεχόμενες χρονιές στην Ευρώπη. Όχι, δεν είναι. Πώς να το κάνουμε.

Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό σε ένα πρωτάθλημα όπου πρώτος είναι ο Ατρόμητος και στην τρίτη θέση ο Λεβαδειακός και ο Πανιώνιος. Μία νίκη έχει φέτος για παράδειγμα ο Απόλλωνας που είναι πρώτο φαβορί να πέσει και η Λάρισα που μοιάζει σκορποχώρι. Όχι, δεν χαμογελάμε που έχουμε και εμείς μία νίκη και ας είναι με την τότε πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Ας πάρουν λοιπόν την ευθύνη οι παίκτες και να βγάλουν τον Αστέρα από το "1 στα 8" φέτος και το "2 στα 23" από τον περασμένο Γενάρη. Αδιάφορο αν το επόμενο ματς είναι στην Τούμπα. Είναι άδεια και έχει νικήσει στο παρελθόν εκεί. Και όχι μια φορά

Αδιάφορο και ο επόμενος αντίπαλος στην Τρίπολη, ο Παναθηναϊκός. Η Κέρκυρα τον νίκησε φέτος και παραλίγο και η Λαμία. Επίσης το τριφύλλι, τελευταία φορά που κέρδισε εκτός έδρας ήταν το 0-5 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Θέλει και εγωισμό.

Ο κόσμος του Αστέρα έχει στηρίξει την ομάδα, αλλά πλέον θέλει να δει και το αυτονόητο: Νίκες! Προφανώς η αρχή δεν γίνεται να μην γίνει σήμερα με τον Κισσαμικό. Χρειάζεται όμως συνέχεια, συνέπεια. Νίκες και στο πρωτάθλημα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων