ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ζητείται αντίδραση

Τρίτη φορά σε ισάριθμα παιχνίδια; Δεν είναι σύμπτωση αλλά πρόβλημα που αδικεί προσπάθειες όπως αυτή στο πρώτο ημίχρονο με τον Πανιώνιο.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Α.Ο. Χανιά

Ο Αστέρας βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με τα Γιάννενα. Τα "έχασε". Του "κόπηκαν τα πόδια". Βάλτε ό,τι θέλετε. Το γεγονός είναι πως πριν προλάβει να βγάλει αντίδραση στο χορτάρι, δέχθηκε και δεύτερο γκολ στο γήπεδό του και τέλος η ιστορία. Ένα σενάριο που επαναλήφθηκε με μαθηματική ακρίβεια και στο επόμενο εντός έδρας ματς, απέναντι στη Λαμία.

Και αν σε αυτά τα δύο παιχνίδια οι Αρκάδες δεν πρόλαβαν να πάρουν μέρος σε αυτά, κόντρα στον Πανιώνιο μπήκαν πάρα πολύ δυνατά στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Στο πρώτο μισάωρο ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι και η εικόνα πηγαίνοντας στα αποδυτήρια έδειχνε Αστέρας, παρά τις χαμένες ευκαιρίες.

Ωστόσο το γρήγορο γκολ των φιλοξενούμενων με το ξεκίνημα της επανάληψης, "έκοψε τα πόδια" των παικτών του Παντελίδη, όπως παραδέχθηκε ο Γιάννης Κώτσιρας. Αποτέλεσμα να... εξαφανιστεί η ομάδα του πρώτου ημιχρόνου και να έρθει η τρίτη ήττα σε ισάριθμα ματς στην Τρίπολη όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Ζητείται λοιπόν αντίδραση. Άμεση. Δεν γίνεται με το που δέχεσαι πρώτος γκολ να καταρρέεις, ειδικά όταν μέχρι εκείνο το σημείο ήσουν πολύ καλός. Δεν γίνεται φυσικά να μην έχεις σκοράρει ακόμα σε πρώτο ημίχρονο, λίγο πριν μπει ο Νοέμβριος. Προβλήματα που ζητούν λύσεις ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Αστέρας με 3-4 βαθμούς κόντρα σε Ατρόμητο και Πανιώνιο θα μπορούσε να κοιτάει ψηλά. Πολύ ψηλά. Τώρα όμως, μετά από δύο ήττες, βρέθηκε στην τελευταία θέση αδικώντας πρώτα απ' όλα τον εαυτό του και εμφανίσεις όπως αυτές στο πρώτο μέρος με τον Πανιώνιο, στο Φάληρο ή απέναντι στην ΑΕΚ...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων