ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο διαβασμένος και οι παθιασμένοι

Το να επιστρέφει η αποστολή του Αστέρα στην Τρίπολη... πικραμένη, παρά τον βαθμό που πήρε σε ένα γήπεδο όπου οι Αρκάδες μετρούσαν 12 σερί ήττες, τα λέει όλα.

 

Τα λέει όλα για το πάθος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές στα 96 λεπτά του αγώνα. Πρώτοι πάνω στην μπάλα, κερδισμένες οι περισσότερες μονομαχίες, ασφυκτική πίεση που ξεκινούσε πολλές φορές από την περιοχή του Ολυμπιακού. Και σε ένα γήπεδο χωρίς κόσμο, έφταναν στα αυτιά μου οι φωνές τους που έδειχναν το πόσο αποφασισμένοι κατέβηκαν στο Φάληρο.

Τα λέει όλα για το εξαιρετικό διάβασμα του Σάββα Παντελίδη. Εξαιρετικό. Χτύπησε όλες τις αδυναμίες της ομάδα του Χάσι, αποφεύγοντας να βάλει πούλμαν στην εστία του. Ο Αστέρας για παράδειγμα μπορεί να μην ήταν απειλητικός στο πρώτο μέρος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κλείστηκε στην άμυνά του. Ξεκινώντας την πίεση από τα στόπερ του Ολυμπιακού, δεν ένιωσε την παραμικρή ενόχληση στα πρώτα 45 λεπτά.


Τα λέει όλα για τις άμεσες απαντήσεις του κόουτς στον Χάσι. Άμεσες! Βάζει δύο επιθετικούς και 4-4-2 μετά το 0-1 για να γεμίσει την περιοχή, γρήγορα στο ματς ο Τσουκαλάς στο κέντρο για να γυρίσει τρίτος στόπερ ο Ιγκλέσιας. Η' μόλις η ομάδα άρχισε να γυρίζει πίσω γιατί ο Μανιάς είχε φυσιολογικά κουραστεί και δεν μπορούσε ούτε να πιέσει ψηλά, ούτε να βγάλει κόντρα, γρήγορα στο παιχνίδι ο Δουβίκας για φρεσκάδα.

 
Είναι ποδοσφαιρικό κρίμα που αυτή η εμφάνιση του Αστέρα δεν συνοδεύτηκε με το ιστορικό διπλό. Το οποίο θα μπορούσε να ήταν άνετα 0-2, αλλά ο Καπίνο είναι εξαιρετικά ικανός στα τετ-α-τετ. Η' θα μπορούσε για μόλις δύο λεπτά, να παραμείνει φυσικά και το 0-1. Άλλωστε και στο πέναλτι του Τζούρτζεβιτς ο Αθανασιάδης ακούμπησε την μπάλα αλλά αυτή δεν του έκανε το χατήρι και κατέληξε στα δίχτυα.

 
Προφανώς και ο Αστέρας δεν έγινε υπερομάδα ούτε ο Παντελίδης έγινε Μουρίνιο. Η σεζόν είναι μεγάλη και χρειάζεται παρόμοιο πάθος και αυταπάρνηση σε κάθε ματς, την ώρα που ο τεχνικός της ομάδας θα κληθεί να αντιμετωπίσει και διαφορετικές καταστάσεις- καθώς πχ με την Κέρκυρα στην Τρίπολη αυτός θα πρέπει να κάνει παιχνίδι. Ωστόσο όλα αυτά ας περιμένουν για λίγο. Παρά την πίκρα, ο οργανισμός των κιτρινομπλέ ας χαμογελάσει.

 
Έγιναν πολλά το περασμένο Σαββατοκύριακο και αυτός ο βαθμός ήταν ό,τι καλύτερο για την ψυχολογία τους. Μία απάντηση σε όλους, ακόμα και στους εαυτούς τους, που τους είχαν αδικήσει με την εικόνα στα δύο εντός έδρας ματς. Γιατί οι Αρκάδες δεν είναι μια ομάδα για... πέταμα και επιπέδου Β' Εθνικής, όπως βιάστηκαν αρκετοί να την χαρακτηρίσουν! Ας είναι λοιπόν αυτή η εμφάνιση, η αρχή για κάτι καλό στη συνέχεια.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων