ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο κίνδυνος της απογοήτευσης

Το 1-2 της πρεμιέρας έγραψε και δεν μπορεί αλλάξει. Προφανώς και απογοήτευσε άπαντες ωστόσο το αποτέλεσμα καθεαυτό πρέπει να ξεχαστεί άμεσα.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι ο Αστέρας και αυτό είναι κάτι που δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να το διαπιστώσεις. Και έφταναν μία γκολάρα του Ναδάλες και ένα σπρώξιμο στον Σελίν, που δεν είδε ο Σιδηρόπουλος, για βρεθεί στο 0-2 μόλις μετά από 19 λεπτά αγώνα.

 

Για μία ομάδα που τράβηξε τόσα Πάθη πέρσι, η ψυχολογική πίεση αυτού του σκορ έμοιαζε με βουνό που δύσκολα μπορεί κάποιος να διαβεί. Φάνηκε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους όπου ο Αστέρας έμοιαζε σαστισμένος, ζαλισμένος. Σαν να σκεφτόταν "όχι πάλι!".

 

Στα αποδυτήρια η ομάδα ηρέμησε και με τις απαραίτητες αλλαγές μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο. Μείωσε με ένα υπέροχο τέρμα του Καλτσά, πάλεψε για την ισοφάριση, πίεσε, είχε ευκαιρίες και δοκάρι ωστόσο δεν μπόρεσε να αλλάξει τη μοίρα της: Πρεμιέρα με ήττα.

 

Και εδώ υπάρχει ο κίνδυνος της απογοήτευσης. Αυτό το πάλι τα ίδια. Να καθίσουν όλοι πάνω από χυμένο γάλα των βαθμών και να κλαίνε. Να κοιτούν το δέντρο των τριών βαθμών που χάθηκαν και να χάσουν το δάσος των 29 αγωνιστικών που απομένουν. Ολόκληρο πρωτάθλημα δηλαδή!

 

Τα λάθη του πρώτου μέρους πρέπει να αναλυθούν. Η καλή εικόνα του δεύτερου μέρους να ενισχυθεί. Η Λάρισα έδειξε πάρα πολλές αδυναμίες στην πρεμιέρα και ένα "διπλό" την μεθεπόμενη Δευτέρα, θα δώσει στον Αστέρα την απαραίτητη ψυχική ηρεμία να δουλέψει και άλλο στη διακοπή του πρωταθλήματος.

 

Η χρονιά μόλις ξεκίνησε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων