ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρόσκληση; Αποδεκτή!

Μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος, το επίσημο ξεκίνημα της προσπάθειας του Αστέρα να αφήσει πίσω του την περσινή σεζόν ως μία κακή παρένθεση.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

 

Σε λίγες ώρες θα δοθεί το πρώτο σφύριγμα της χρονιάς στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Εκεί ο οργανισμός ΑΣΤΕΡΑΣ φιλοδοξεί να ξεκινήσει με το δεξί το νέο του ταξίδι, με την ελπίδα να τον οδηγήσει σε ευρωπαϊκά μονοπάτια. Στόχος που έχει τεθεί από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές της ομάδας. Υψηλός στόχος σε σχέση με όσα ζήσαμε πέρσι, αλλά μόνο έτσι θα σβήσεις τον εφιάλτη: Έχοντας απαιτήσεις από τον ίδιο σου τον εαυτό.

 

Μαζί με τις απαιτήσεις και τους υψηλούς στόχους, αυτοί που καλούνται να οδηγήσουν ψηλά τον Αστέρα, θέλουν και την στήριξη του κόσμου. Ξεκάθαρα. Μία θετική αύρα γύρω από το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης μπορεί να γίνει το έξτρα καύσιμο για τους κιτρινομπλέ. Άλλωστε την πρόσκληση την έχουν απευθύνει οι ίδιοι, μετά το τελευταίο φιλικό.

 

"Τον κόσμο τον έχουμε ανάγκη και τον θέλουμε δίπλα μας. Το ξέρουμε πως τον έχουμε στεναχωρήσει λόγω της κακής περυσινής χρονιάς, αλλά μαζί μ’ αυτόν φέτος θα κάνουμε ακόμα καλύτερα πράγματα. Αυτό που θέλω να πιστεύω είναι πως πρέπει να κάνει υπομονή και θα δει ωραία πράγματα από την ομάδα, καλό ποδόσφαιρο και θα έρχονται και οι νίκες". Τάδε έφη Γιάννης Κώτσιρας.

 

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Νίκος Καλτσάς: "Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας γιατί κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Τώρα εξαρτάται και από εμάς αν θα το κάνουμε εύκολο. Θα προσπαθήσουμε να ανταποδώσουμε με καλό ποδόσφαιρο και νίκες".

 

"Θέλω να προσκαλέσω τον κόσμο στο γήπεδο, να έρθει και να στηρίξει τα παιδιά στον αγώνα που θα δώσουν, για να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα", τόνισε ο άνθρωπος που ανέλαβε να χτίσει την ομάδα. Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Στάικο Βεργέτη με αφορμή την πρεμιέρα.

 

Η πρόσκληση έγινε. Αξίζει νομίζω να γίνει και αποδεκτή γιατί αυτή η ομάδα έχει δώσει τόσα πολλά και μπορεί να δώσει και άλλα στο μέλλον. Άλλωστε μόνο όταν ο οργανισμός ΑΣΤΕΡΑΣ είναι ένα, μια γροθιά, μπορεί να πάει μπροστά.

 

Και μέσα σε αυτόν τον οργανισμό είναι και οι φίλαθλοι που έχουν περάσει τόσο και τόσα κρύα απογεύματα και βράδια στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Και έχουν βρεθεί σε Λονδίνα, Πράγες, Κωνσταντινούπολες. Και έχουν φτάσει σε πενταψήφιο αριθμό σε τελικό. Και πήγαν αυθημερόν στη Βέροια για να μην μπλέξει η ομάδα...

 

Καλή σεζόν να έχουμε!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων