ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE
winamp wmp real qt

Προσγειωμένος

Το 6-1 είναι ένα σκορ που σε άλλες περιπτώσεις θα μπορούσε άνετα να ρίξει στάχτη στα μάτια. Ευτυχώς όχι τώρα, όχι σε αυτόν τον Αστέρα.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

 

Η γνώμη μου για τα φιλικά είναι γνωστή και δεν κουράζομαι να τη λέω. Αυτά τα παιχνίδια είναι ΜΟΝΟ για τους προπονητές. Αυτοί και μόνο αυτοί καλούνται να αξιολογήσουν τι βγαίνει στο γήπεδο από την προετοιμασία, τι δουλεύει καλά, τι πρέπει να αλλάξει, τι νέο να δοκιμαστεί, τι πρέπει να αποφευχθεί.

 

Για όλους τους υπόλοιπους, αυτά τα παιχνίδια μπορούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια. Πόσο μάλλον όταν το σκορ ενός αγώνα ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικές ομάδες φτάνει στα επίπεδα του 6-1.

 

Το ζητούμενο όμως δεν είμαστε εμείς, αλλά το προπονητικό επιτελείο. Και ο Αστέρα έχει την τύχη να προπονείται από έναν άνθρωπο προσγειωμένο που κοιτάει μαζί με τους συνεργάτες του το πώς θα βελτιωθεί η ομάδα. Είμαι 1000% σίγουρος ότι το 6-1 δεν υπάρχει στο μυαλό ούτε του Στάικου Βεργέτη, ούτε του υπόλοιπου σταφ.

 

Κατέγραψαν ό,τι είχαν να καταγράψουν και συνεχίζουν τη δουλειά.

 

Όχι, δεν είναι εύκολο να μην παραπλανηθείς από ένα τέτοιο σκορ. Μόλις το περσινό καλοκαίρι, οι νίκες στα φιλικά έφεραν τον τότε τεχνικό να ζητά την πρωταθλήτρια Ευρώπης ως αντίπαλο. Τι ακολούθησε στα επίσημα παιχνίδια, το ξέρουμε όλοι...

 

ΥΓ: Η ομάδα κάνει μια νέα προσπάθεια φέτος και θέλει στήριξη. Στήριξη που μεταφράζεται στα έως τώρα πάνω από 1.000 διαρκείας. Και όχι στο μήνυμα... γκρίνιας που έλαβα όταν ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο σκορ!

 

ΣΧΟΛΙΑ

comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων

Με αυτό το σύντομο βίντεο από το club Oggi, σας μεταφέρουμε τον παλμό της διασκέδασής μας! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο Σάββατο, από τις 12, με νέο βίντεο και πολλές εκπλήξεις. Η πόλη πλέον έχει club και το όνομα αυτού, Oggi 'The Full Project'!