ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Ακούστε" τον Δημήτρη

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι ένα παιδί που σπάνια δίνει συνεντεύξεις. Και όμως, "μιλάει" και "μιλάει" πολύ φτάνει να μπορείς να "ακούσεις" όσα ενδιαφέροντα λέει.



"Ακούστε" λοιπόν τον Δημήτρη. "Ακούστε" το μήνυμα το οποίο στέλνει για δουλειά, επιμονή, υπομονή. Και πάνω απ' όλα το κεφάλι κάτω. "Ακούστε" το κυρίως εσείς, όλα τα παιδιά της Κ17 και της Κ20 του Αστέρα.



Ο Κουρμπέλης είναι το ζωντανό παράδειγμα για όλα τα παιδιά της Αρκαδίας που αγαπούν το ποδόσφαιρο και θέλουν να το ακολουθήσουν ή ήδη κλωτσάνε το τόπι. Δείχνει το δρόμο για το πώς μπορείς να φτάσεις από ένα μικρό χωριό στο Εuropa League.



Aπό το Κορακοβούνι Αρκαδίας στην Εθνική Ελλάδας.



Μία κλήση που άργησε, όπως έγραψε και ο Θοδωρής Τσούτσος. Μία κλήση που ήταν κοινό μυστικό ότι είχε έρθει πριν το ξεκίνημα της προσπάθειας της γαλανόλευκης στα προκριματικά του Euro της Γαλλίας επί Ρανιέρι. Μία κλήση που... χάθηκε στην πορεία.



Και όμως, ο Δημήτρης δεν το έβαλε κάτω. Συνέχισε να παλεύει, συνέχισε να δουλεύει. Δεν λύγισε ούτε από τα προβλήματα τραυματισμών, όπως πριν δύο καλοκαίρια που δεν έκανε καθόλου προετοιμασία. Δουλειά, δουλειά, δουλειά.



Η ιστορία του Αστέρα ήδη τον έχει κατατάξει στους μεγάλους. Στους αρχηγούς. Για να έρθει η δικαίωση τον Γενάρη με την μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Εκεί όπου κάποιος άλλος θα μπορούσε να λυγίσει υπό το βάρος του μεγάλου κόστους της μεταγραφής στα χρόνια του πράσινου μνημονίου.



Γράφτηκαν πολλά, πάρα πολλά για τα λεφτά που δαπανήθηκαν από το τριφύλλι. "Καλός παίκτης μεν, αλλά...". Έκλεισε όμως τ' αυτιά του και συνέχισε την δουλειά όπως κάνει τόσα χρόνια. Και πλέον είναι απαραίτητο γρανάζι της μηχανής του Μαρίνου Ουζουνίδη.



Και μέλος της Εθνικής.



Ξέρω ότι ο Κουρμπέλης θα νιώσει... άβολα με όλα τα παραπάνω. Δεν του αρέσουν οι κολακείες. Δεν είναι όμως κολακείες. Όλα τα παραπάνω δεν είναι για τον Δημήτρη. Είναι για τα παιδιά που έκαναν όμορφα πράγματα φέτος στις Ακαδημίες του Αστέρα. Για τα παιδιά σε κάθε χωριό της Αρκαδίας που θέλουν να παίξουν μπάλα.



"Ακούστε" τον Δημήτρη. Δείτε τον δρόμο που ακολούθησε!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων