ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

H μαγική λέξη

Στα λόγια του Στάικου Βεργέτη στην συνέντευξη Τύπου μετά τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς κόντρα στον Ηρακλή, υπάρχει μία λέξη-κλειδί για την επόμενη σεζόν του Αστέρα.



Η λέξη αυτή δεν είναι άλλη από την ΠΟΙΟΤΗΤΑ. "Δεν μπορώ να πω αριθμούς αυτή τη στιγμή, αλλά θα είναι λίγοι και ποιοτικοί αυτοί που θα έρθουν". Ακριβώς αυτό που έλειψε τόσο πολύ από τον φετινό Αστέρα. Αυτό που είχε τις περασμένες σεζόν των επιτυχιών. Αυτό που έχει ανάγκη ενόψει της επόμενης!



Για ομάδες όπως ο Αστέρας, που δεν έχουν το μπάτζετ του Ολυμπιακού ή του ΠΑΟΚ, η διαφορά γίνεται στις έξυπνες μεταγραφικές κινήσεις που φέρνουν ποιότητα στο ρόστερ. Μόνο έτσι θα ξεχωρίσεις από τις υπόλοιπες ομάδες και θα κοιτάς στα μάτια τους "big-4".



Για παράδειγμα οι κιτρινομπλέ έχουν την ποιότητα στην γραμμή κρούσης (Μανιάς), αλλά χρειάζονται ποιότητα στο 10άρι και στα φτερά για να μην τραβά μόνος του το κουπί ο Μάσα. Έχουν ποιότητα στην εστία (Ντοναρούμα) αλλά υστερούν σε άλλες θέσεις.



Θα συμφωνήσω και με μία άλλη ατάκα του κόουτς: "Είναι μια πάγια τακτική. Δεν φτιάχνεις ομάδα διώχνοντας και φέρνοντας 15 παίκτες. Πρέπει η ομάδα να διατηρήσει έναν βασικό κορμό παικτών, έναν πολύ καλό αριθμό και να κάνει ουσιαστικές και ποιοτικές προσθέσεις, που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα".



Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ποιοι παίκτες δεν μπορούν να κάνουν την διαφορά και ποιοι παίκτες παρασύρθηκαν φέτος από την γενικότερη κακή εικόνα της ομάδας. Οι πρώτοι θα είναι και αυτοί που θα αποχωρήσουν από τον Αστέρα. Οι δεύτεροι ΠΡΕΠΕΙ να αρπάξουν την νέα ευκαιρία.



Και σε μία ομάδα με υγεία από την αρχή της προετοιμασίας, με έναν προπονητή που ξέρει τα πάντα για τον σύλλογο, με νέα παιδιά που έρχονται (όπως είδαμε με τον Ηρακλή) και με ποιοτικές προσθήκες, θέλω να πιστεύω ότι το μέλλον θα είναι πολύ καλύτερο!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων