ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το μήνυμα του κόσμου

Ο Αστέρας ετοιμάζεται για την δική του Ανάσταση, έχοντας δίπλα του τον κόσμο. Ό,τι καλύτερο μπορούσε να του τύχει σε αυτή την εφιαλτική σεζόν.

 

Βέροια ΑΣΤΕΡΑΣ



Η χρονιά ξεκίνησε με τον κόσμο να ελπίζει. Η εικόνα των φιλικών έδινε την εντύπωση ότι οι Αρκάδες θα επανέλθουν σε ευρωπαϊκή τροχιά. Γρήγορα όμως οι προσδοκίες κατέρρευσαν στο χορτάρι και οι χαμηλές πτήσεις διαδέχονταν η μία την άλλη.



Η απογοήτευση ήταν λογικό να κάνει την εμφάνισή της στον κόσμο της ομάδας. Όταν έχεις καλομάθει σε ωραίο ποδόσφαιρο και σε ανταγωνιστικές ομάδες, το να βλέπεις τον Αστέρα να βολοδέρνει κάτω από τη μέση της βαθμολογίας μόνο ευχάριστο δεν ήταν.



Κάπου εκεί ήρθε το σοκ. Η μία ήττα έφερε την άλλη και οι κιτρινομπλέ έφτασαν να απειλούνται με υποβιβασμό. Κάπου εκεί ήρθε και η αντίδραση του κόσμου που παρά την απογοήτευσή του, συσπειρώθηκε για την παραμονή της ομάδας στη Super League.



Η αρχή έγινε με την εκδρομή στη Λιβαδειά. Η συνέχεια με τις εντός έδρας αντιδράσεις στα επόμενα παιχνίδια. Καμία αποδοκιμασία, κανένας άγχος προς τους παίκτες όταν έμειναν πίσω στο σκορ με τον ΠΑΣ. Και τώρα έρχεται η κορύφωση!



Η εκδρομή που ετοιμάζεται για τη Βέροια, είναι η καλύτερη πράξη αγάπης και αφοσίωσης στην ομάδα. Μόνο εύκολο δεν είναι να "καταπιεις" 1.308 χιλιόμετρα στο πήγαινε-έλα μέσα σε μία ημέρα. Πόσο μάλλον όταν θα βρεθείς στο πούλμαν όχι για να πας σε ένα τελικό Κυπέλλου, αλλά σε ένας ματς-παραμονή.


Στο πιο κρίσιμο σημείο όμως, οι φίλαθλοι είναι εδώ. Είτε ταξιδέψουν 15, είτε 55, είτε 105, το μήνυμα που περνούν δεν αλλάζει! Είναι το μήνυμα για την επόμενη σεζόν: Αστέρα διόρθωσε τα φετινά λάθη και εμείς είμαστε ΕΔΩ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων