ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

Ο Αστέρας ήταν κυνικός στον αγώνα με την Ξάνθη και... καλά έκανε. Άλλωστε δεν του χαρίστηκε κανείς για να μετατραπεί σε τρένο, όπως άλλες ομάδες. Ο νοών νοείτω.

 

Βέροια ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Μαγικά κουμπιά δεν υπάρχουν. Ο Αστέρας- έτσι όπως έφτασε λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν- δεν γινόταν να μεταμορφωθεί σε μία ομάδα που θα παίζει κυρίαρχο και όμορφο ποδόσφαιρο. Αυτά πηγαίνουν στην επόμενη σεζόν. Η επιστροφή του Στάικου Βεργέτη είχε ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Και τίποτε άλλο. Και τα αποτελέσματα δικαιώνουν την διοίκηση για την επιλογή στον Έλληνα τεχνικό που γνωρίζει όσο λίγοι την ομάδα.



Πέντε παιχνίδια αήττητοι οι κιτρνομπλέ που βρήκαν το χαμένο τους μέταλλο την κατάλληλη στιγμή. Η συσπείρωση όλων, εμφάνισε μία ομάδα στο γήπεδο που αρνείται να χάσει. Ναι, μία ομάδα που κυνικά κατέβηκε κόντρα στην Ξάνθη για να διασφαλίσει τον βαθμό της ισοπαλίας. Και τα κατάφερε άριστα! Απέναντι θυμίζω σε έναν κακό δαίμονα τον οποίο τον έχει νικήσει στην Τρίπολη μόνο μία φορά και που έπαιζε το τελευταίο του χαρτί για τα πλέι-οφ.



Επιπροσθέτως μία ομάδα που είναι... μανούλα στο να φεύγει φέτος με κυνικό τρόπο με τις νίκες σε εκτός έδρας αγώνες. Με λίγα λόγια, το να κυνηγήσει από την αρχή τη νίκη ο Αστέρας, ήταν βούτυρο στο ψωμί του Λουτσέκου. Αυτό το χατίρι δεν του το έκανε ο Στάικος Βεργέτης επιλέγοντας μία συντηρητική προσέγγιση του αγώνα. Στο τέλος της ημέρας δικαιώθηκε καθώς ο βαθμός που κατέκτησαν οι Αρκάδες ουσιαστικά "κλειδώνει" την παραμονή.



Χρειάζονται πλέον τα πάνω κάτω για να χάσει την κατηγορία ο Αστέρας. Επειδή όμως τα... τρένα συνεχίζουν τις τελευταίες αγωνιστικές τις ξέφρενες διαδρομές του, καλό είναι οι Αρκάδες να τελειώσουν οι ίδιοι την ιστορία και να πάρουν με κυνικό τρόπο το διπλό στη Βέροια. Και όταν έρθει η οριστική ανακούφιση, να μπουν οι σωστές βάσεις για να επιστρέψει η ομάδα του χρόνου στο γνώριμο δρόμο των επιτυχιών!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων