ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σαν ψέμα...

Το άλλο Σάββατο το ημερολόγιο θα δείχνει 1/4/2017. Πρωταπριλιά δηλαδή, την ημέρα όπου παραδοσιακά λέμε ή ακούμε δεξιά και αριστερά, ψέματα.

 

Ένα τέτοιο φαντάζει στα μάτια του η βαθμολογική θέση του Αστέρα, πέντε στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Ένα κακόγουστο αστείο που θέλει την ομάδα την οποία θαυμάσαμε πρόσφατα στα ευρωπαϊκά σαλόνια, να μην έχει εξασφαλίσει ακόμα τη συμμέτοχή της στη Σούπερ Λίγκα της επόμενης σεζόν.

 

Πρωταπριλιά και την επόμενη ημέρα οι κιτρινομπλέ θα βρίσκονται στο Αγρίνιο ψάχνοντας βαθμό ή βαθμούς επιβίωσης. Θέλουμε, δεν θέλουμε όμως αυτή είναι η αλήθεια. Και πρέπει να την κοιτάξουν κατάματα οι παίκτες του Αστέρα για να μοιάζει όλο αυτό στο τέλος της σεζόν σαν ένα ψέμα.

 

Παναιτωλικός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Κάτι που όντως έχουν κάνει στα δύο τελευταία παιχνίδια και παρόλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ, πήραν συνολικά δύο πολύτιμους βαθμούς. Για να έχει το κεφάλι του όμως ήσυχο ο σύλλογος από την Αρκαδία χρειάζεται να γεμίσει και άλλο το σακούλι. Ιδανικά, μία νίκη στα δύο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια.

 

Στο Αγρίνιο ή στη Λάρισα, μπορεί να τελειώσει ο φετινός εφιάλτης των κιτρινομπλέ. Με την έλευση του Στάικου Βεργέτη η ψυχολογία άλλαξε, ο κόσμος συσπειρώθηκε και οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν τσαμπουκά στο χορτάρι. Αυτός είναι ακριβώς και ο δρόμους ώστε τις επόμενες Πρωταπριλιές, να κάνουμε σενάρια πλέι-οφ και όχι υποβιβασμού...

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων