ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έξι ημέρες, έξι βαθμοί

Ο Αστέρας είναι αντιμέτωπος με την πρόκληση των έξι ημερών η οποία μπορεί να τελειώσει οριστικά τον εφιάλτη, πριν την διακοπή του πρωταθλήματος.

 

Την Δευτέρα (13/3) θα αγωνιστεί στη Λιβαδειά απέναντι στην τοπική ομάδα, ξέροντας ότι με νίκη αφήνει στο -6 τον αντίπαλό του, έχοντας και την ισοβαθμία. Ακολούθως, την Κυριακή (19/3), θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ στην Τρίπολη, μία ομάδα που έμεινε χωρίς στόχους λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

 

Με έναν νέο προπονητή, που ξέρει όσο κανείς άλλο τον Αστέρα, οι ποδοσφαιριστές έχουν την ευκαιρία να δώσουν οριστικό τέλος στα όποια σενάρια υποβιβασμού. Η παρουσία του Στάικου Βεργέτη είναι το τελευταίο τους κανονάκι για να βγουν μπροστά και να δείξουν ότι μπορούν να προσφέρουν σε αυτή την ομάδα.

 

Λεβαδειακός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Ένα ιδανικό εξάποντο, μετά από μία σειρά ηττών που μας έχει κάνει να χάσουμε το μέτρημα, θα διώξει τα σύννεφα πάνω από την Τρίπολη, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για τον αγώνα της Εθνικής στο Βέλγιο. Και από το απόγευμα της 19ης Μαρτίου θα μπορούν σιγά σιγά οι άνθρωποι του Αστέρα να κοιτάζουν την επόμενη σεζόν.

 

Στο εφιαλτικό ενδεχόμενο της ήττας στη Λιβαδειά, το ματς με τον ΠΑΣ θα είναι καρμανιόλα αλά Κέρκυρα. Και ένα εξαήμερο χωρίς νίκη, θα βυθίσει τον Αστέρα σε μια εσωστρέφεια που θα ενταθεί το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος. Γι' αυτό και η επιστροφή Βεργέτη πρέπει να γίνει το "όπλο" στα πόδια των παικτών τις επόμενες ημέρες.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων