ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τελειώστε τον εφιάλτη!

O Αστέρας έχασε και στα Χανιά και εξακολουθεί να εμπλέκεται σε σενάρια υποβιβασμού, καθώς είναι έξι πόντους από την επικίνδυνη ζώνη με ματς περισσότερο.

 

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Αστέρας δεν έχει ρόστερ χειρότερο από ομάδες όπως η Βέροια, ο Λεβαδειακός, ο Ηρακλής και η Λάρισα για να βρεθούν τρεις που θα τον περάσουν στο τέλος. Ωστόσο η ομάδα αυτή την στιγμή δεν έχει καθόλου ψυχολογία. Και ακολουθεί ένα άκρως περίεργο πρόγραμμα.

 

Η ομάδα της Τρίπολης θα δώσει τα μισά από τα οκτώ παιχνίδια που απομένουν, με τις τέσσερις ομάδες που μάχονται για την παραμονή. Έχει να πάει στη Λάρισα που έκανε σαματά μετά το 1-1 του Κολοκοτρώνης, συνεπώς δεν θα την περιμένουν με λουλούδια. Έχει να πάει σε Βέροια και Λεβαδειακό.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Παναθηναϊκός

 

Ναι, είπαμε ότι έχει καλύτερο ρόστερ αλλά σε αυτές τις δύο έδρες έχανε ο Αστέρας του Europa League. Οπότε δεν έχει δεδομένο ότι θα γυρίσει πίσω στην Αρκαδία με βαθμό ή βαθμούς. Και έχει και τον Ηρακλή στην Τρίπολη, εκεί όπου δεν τον έχει νικήσει ποτέ στο πρωτάθλημα.

 

Δεν θέλει και πολύ λοιπόν να μπλέξει για τα καλά ο Αστέρας και να βγουν τα κομπιουτεράκια στο τέλος. Γι' αυτό το ματς με την Κέρκυρα την Κυριακή δεν σηκώνει τίποτε άλλο πέρα από τη νίκη. Τελειώστε τον εφιάλτη πριν αρχίσουν τα φίδια να μας ζώνουν για τα καλά.

 

Αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία σημασία το τι συνέβη στη χρονιά. Τα έχουμε πει, τα έχουμε αναλύσει. Το ίδιο και οι άνθρωποι του Αστέρα οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να διορθώσουν τα λάθη ενόψει του σχεδιασμού της καινούριας σεζόν. Ωστόσο η νέα σεζόν ΠΡΕΠΕΙ να βρει την ομάδα εκεί όπου είναι η θέση της τα τελευταία δέκα χρόνια!

 

Συσπείρωση, νίκες με μισό-μηδέν. Δίπλα στην ομάδα να τελειώσει ο εφιάλτης!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων