ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μία ενδεκάδα για τη νέα σεζόν

Ο Αστέρας έχει μείνει χωρίς πρακτικό στόχο μέχρι το τέλος της χρονιάς, για την συγκεκριμένη σεζόν. Αλίμονο όμως αν δεν κοιτάξει από τώρα την επόμενη.

 

 

Έχει απομείνει μία ενδεκάδα αγώνων μέχρι να φύγει ο φετινός εφιάλτης. Δέκα παιχνίδια για το πρωτάθλημα και η ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο. Θεωρητικά αδιάφορα ματς αφού η ομάδα έχει απομείνει χωρίς στόχο.

 

Λάθος! Αυτή η ενδεκάδα αγώνων που έχει να δώσει ο Αστέρας, είναι για το μέλλον του. Για την επόμενη σεζόν!

 

Όλοι κρίνονται σε αυτό το διάστημα που απομένει. Εδώ, στο "αδιάφορο" κομμάτι, ξεκινά η προετοιμασία για τη νέα χρονιά. Όποιος δεν συνεχίζει να παλεύει για το αστέρι στο στήθος, δεν έχει θέση στην επανεκκίνηση που θα γίνει.

 

Υπάρχει φυσικά και η υποσημείωση ότι οι Αρκάδες δεν έχουν καθαρίσει την παραμονή, καθώς είναι μόλις εφτά βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με 30 πόντους διαθέσιμους. Ειλικρινά, δεν μπορώ να φανταστώ ότι δύο εκ των Λάρισα, Βέροια, Ηρακλή μπορούν να περάσουν τον Αστέρα.

 

Ωστόσο του χρόνου, πάμε λογικά σε αναδιάρθρωση. Υπάρχει η πιθανότητα να πέσουν μέχρι και τέσσερις ομάδες. Αν ο Αστέρας δεν σχεδιάσει από τώρα τη νέα του σεζόν. δεν είμαι σίγουρος ότι δεν θα ζήσει τον απόλυτο ΕΦΙΑΛΤΗ το 2018.

 

Γι' αυτό και αυτή η τελευταία ενδεκάδα αγώνων, είναι η εκκίνηση της επόμενης χρονιάς!

 

ΥΓ: Για το ματς με τον Ατρόμητο δεν έχεις πολλά να πεις. Ο Αστέρας ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, εμφανίστηκε συγκεντρωμένος σε σχέση με το σκορποχώρι της Λεωφόρου, είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει και τελικά πλήρωσε μία κόντρα στις καθυστερήσεις. Κάπου εκεί άδειασε ψυχολογικά και έχασε και από την ομάδα του Σα Πίντο...

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων