ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

​Προδοσία των ονείρων του κόσμου!

Το Κύπελλο δεν είναι απλά μία διοργάνωση για τον Αστέρα. Ειδικά σε μία χρονιά που δεν είχε απομείνει τίποτε άλλο στους φίλους της ομάδας...

 

 

 

Το έγραψα αρκετές φορές μέχρι χθες: "Το Κύπελλο και τα μάτια σας". Μπορεί να μην ζω στην Τρίπολη, αλλά ξέρω τι σημαίνει αυτός ο θεσμός για τον κόσμο. Έζησα όλα τα συναισθήματα εκείνο το απόγευμα στο ΟΑΚΑ πριν 4 χρόνια. "Το Κύπελλο και τα μάτια σας", ειδικά σε μία χρονιά που δεν υπήρχε άλλο αποκούμπι.

 

Προφανώς και δεν εννοούσα "Πάρτε το Κύπελλο" αλλά δώστε ό,τι έχετε και δεν έχετε για να πάτε όσο πιο ψηλά μπορείτε σε αυτόν τον θεσμό. Σημαδέψτε το χθεσινό παιχνίδι και μπείτε πανέτοιμοι 101%, με το "μαχαίρι στα δόντια". Και μπήκαν πανέτοιμοι, αλλά στο αδιάφορο ουσιαστικά ματς της Τούμπας την Κυριακή. Παράνοια.

 

"Πρόκληση" έγραφα για τον αγώνα της Θεσσαλονίκης. Πίστευα ότι μία πειστική εμφάνιση στην Τούμπα θα δώσει ώθηση στη Λεωφόρο. Φευ. Αποδείχθηκε ότι δεν χωράνε δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Αυτό όμως είναι ευθύνη του τεχνικού επιτελείου να το διαγνώσει, όχι δική μου.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Ατρόμητος

Ευθύνη είναι και του προπονητή η ομάδα που κατέβηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Στανισάβλιεβιτς που εντυπωσίασε τον Γενάρη, εκτός. Ο Φαρίνια που έχει μία άλφα ποιότητα, εκτός. Ο Καλτσάς που μέχρι τώρα έχει απογοητεύσει, εντός και προερχόμενος από τραυματισμό. Πέρασε και δεν ακούμπησε χθες...

 

Μέσα και ο Λευκορώσος που δεν είναι Σελίν και ακόμα δεν έχει εγκλιματιστεί. Μέσα και ο Δημούτσος που βρίσκεται σε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Δεκάρι ο Τσιλιανίδης που το παλεύει αλλά συνεχίζει να μην ολοκληρώνει σωστά τις προσπάθειές του.

 

Και ο Κώτσιρας, που γνωρίζετε καλύτερα από μένα στην Τρίπολη τις επιθετικές του αρετές, ξανά δεξιός μπακ. Aπέναντι στον δαιμονισμένο από το Κόπα Άφρικα, Εμποκού. Να πετάς ένα επιθετικό σου όπλο στην αρένα της αμυντικής λειτουργίας.

 

Από τη στιγμή όμως που ο διαιτητής σφυρίζει την έναρξη, η ευθύνη περνά στους παίκτες. Οι οποίοι κατάφεραν από αυτόν τον φετινό Παναθηναϊκό να δεχθούν 7 γκολ σε 2 αγώνες! Η χαρά των πράσινων έγιναν. Έφαγαν ξανά γκολ στο ξεκίνημα. Και μετά το 2-0, τα... παράτησαν. Πραγματικά ο Αστέρας ήταν εκνευριστικά ανύπαρκτος.

 

Και ο εκνευρισμένος μεγαλώνει σκεπτόμενος τα ματς με τον Ολυμπιακό, το εντός με την ΑΕΚ, την εμφάνιση στην Τούμπα. ΕΝΑ ματς ήταν όλη η χρονιά και οι κιτρινομπλέ τα έδωσαν όλα νωρίτερα σε αγώνες που δεν πρόσφεραν στην τελική τίποτα. ΕΝΑ ματς περίμενε ως αποκούμπι ο κόσμος και του προδόθηκαν τα όποια όνειρα έκανε φέτος.

 

8 Φεβρουαρίου και η ομάδα ξέμεινε από στόχους. 8 Φεβρουαρίου. Τουλάχιστον ας ξεκινήσει από ΧΘΕΣ ο σχεδιασμός της επόμενης. Η άποψή μου; Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να γίνουν η βάση για το ρόστερ της νέας σεζόν, αλλά θα χρειαστούν απαραίτητα ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Παίκτες που θα σηκώσουν αυτή τη φανέλα.

 

Αυτή η φανέλα πλέον έχει βάρος μετά τις 4 σερί εξόδους της Ευρώπης και δεν είναι για 11ες θέσεις και 4άρες από αυτό τον Παναθηναϊκό!

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων