ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρόκληση

Ο Αστέρας βρίσκεται πολύ μακριά από τον στόχο της πεντάδας και παίζει στην Τούμπα με τον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ. Και;

 

Αυτό το ματς είναι ο ορισμός της πρόκλησης. Και ας έχεις μετά από τρεις ημέρες το πρώτο ματς των προημιτελικών μέσα στη Λεωφόρο, εκεί όπου πρέπει να τα δώσεις όλα για τον βασικό στόχο πλέον της χρονιάς: το Κύπελλο.

 

Είναι πρόκληση γιατί κάθε αποτέλεσμα σε έδρα "μεγάλου" μετράει διπλά. Και βαθμολογικά αλλά κυρίως ψυχολογικά. Στέλνει το μήνυμα στους υπόλοιπους για το τι είσαι ικανός να κάνεις. Και ο επόμενος είναι ο Παναθηναϊκός.

 

ΠΑΟΚ ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Μία εικόνα αλά ΟΑΚΑ στην Τούμπα, μπορεί να δώσει και άλλο θάρρος στον τραυματισμένο αντίπαλο της Τετάρτης. Να τον κάνει να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει τη νίκη και με σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς.

 

Αντίθετα, ένας Αστέρας που θα λάμψει απέναντι στην ομάδα που πάει "τρένο" το τελευταίο διάστημα, θα προκαλέσει δεύτερες και τρίτες σκέψεις στο Καλαφάτης. Θα προσθέσει και άλλο βάρος από αυτό που ήδη έχουν.

 

Και φυσικά, ένα αποτέλεσμα κόντρα σε ομάδα με 9 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια, θα δώσει άλλο "αέρα" για την Τετάρτη. Ψυχολογία για να μπει ο Αστέρας στη Λεωφόρο και να πάρει αυτός το προβάδισμα πρόκρισης!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων