ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αυτά τα λεπτά, θα τα βρει μπροστά του

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Super League δίνει την ευκαιρία στον Αστέρα να διαχειριστεί και την επόμενη μέρα του. Και αυτό θα είναι μόνος προς όφελός του.

 

 

Πραγματικά ήταν πολύ ξεχωριστή η εικόνα του αγώνα με τα Τρίκαλα στο φινάλε. Όπως σημείωσε και ο Θοδωρής Τσούτσος, τέσσερα παιδιά του Αστέρα ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση: Κυριακόπουλος, Μπαστιάνος, Ευαγγέλου, Κώτσιρας.

 

Ο πρώτος έχει ήδη καταγράψει 400 λεπτά στη σεζόν, όσα περίπου και ο Γιάννης (393'). Από κοντά και ο Ευαγγέλου (353'), ενώ ο Μπαστιάνος έφτασε τα 77' με τις δύο συμμετοχές κόντρα στα Τρίκαλα. Και οι τέσσερις μαζί, ολοκλήρωσαν το χθεσινό παιχνίδι.

 

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δείχνει να πιστεύει αυτά τα παιδιά και ξέρει καλύτερα από όλους πώς είναι να αγωνίζεσαι σε αυτή την ηλικία. Άλλωστε και ο ίδιος πήρε πολύ μικρός τα γάντια στον Ολυμπιακό.

 

Είμαι σίγουρος ότι αυτά τα ονόματα δεν θα... κάτσουν στην άκρη, τώρα που έχουμε μπει στο δεύτερο μισό της σεζόν και θα πλησιάζει η τελική ευθεία. Σε αυτό ίσως να βοηθήσει και η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη βαθμολογία.

 

Ο ΠΑΟΚ έχει ματς λιγότερο και αν το πάρει, ο Αστέρας θα είναι 11 ολόκληρους βαθμούς μακριά από τα πλέι-οφ. Έχοντας ένα σωρό ομάδες μπροστά του να περάσει. Σίγουρα δεν θα καταθέσει τα όπλα, άλλωστε υπάρχουν ακόμα 13 αγωνιστικές.

 

Ωστόσο οι πιθανότητες, που δεν είναι με το μέρος του, δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν πιο "άνετα" αυτά τα παιδιά και στη συνέχεια. Γιατί τα λεπτά που έχει πάρει ο Κώτσιρας με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, θα τα βρει μπροστά του ο Αστέρας με... όμορφο τρόπο του χρόνου.

 

Σκεφτείτε απλά, αυτά τα παιδιά να μπουν το χρόνου στη "μάχη" με τις φετινές εμπειρίες, μαζί με την μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού και την προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Ελευθερόπουλου. Ένας τελείως διαφορετικός Αστέρας!

 

Κάθε εμπειρία που παίρνει αυτή η τετράδα, είναι παρακαταθήκη για την επόμενη σεζόν. Ίσως λοιπόν, από μία δεύτερη σερί χρονιά που ο Αστέρας θα βρεθεί εκτός πεντάδας (αν βρεθεί), να βγει κάτι πάρα μα πάρα πολύ καλό.

 

ΥΓ: Το κύπελλο και τα μάτια σας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων