ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το λες και αλλοίωση

Ο Αστέρας πρέπει με ψυχραιμία να βρει γιατί δεν "κατέβηκε" στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ. Ωστόσο, αν και δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, δεν μπορώ να παραβλέψω κάτι.

 

 

Αλήθεια, έχουμε αναρωτηθεί πόση ενέργεια έχουν βγάλει οι παίκτες το τελευταίο διάστημα όπου αγωνίζονται Τετάρτη-Κυριακή, μεταξύ άλλων με διπλά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό; Σε χιονισμένα γήπεδα, σε αγωνιστικούς χώρους-βούρκους αλλά και με την ταλαιπωρία των Τρικάλων όπου έπαιξαν τελικά σε παγοδρόμιο; Πραγματικά, αυτό που συμβαίνει με το πρόγραμμα (;) του ελληνικού ποδοσφαίρου τον Ιανουάριο, το λες και αλλοίωση.

 

Στρίμωξαν ένα σωρό αγώνες μέσα στην καρδιά του χειμώνα. Και όσον αφορά τον Αστέρα, του έλαχαν τέσσερα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, την ώρα που άλλες ομάδες "γλίτωσαν" υποχρεώσεις λόγω καιρού. Αντίθετα, οι κιτρινομπλέ ήταν... παντός καιρού. Και μέχρι τον αγώνα του ΟΑΚΑ είχαν κερδίσει τις εντυπώσεις.

 

Ωστόσο απέναντι στην ΑΕΚ τα πλήρωσαν όλα μαζεμένα: Τις σημαντικές απώλειες (Ίγκορ, Μάσα), την κατανάλωση τρομερής ενέργειας στα προηγούμενα ματς, το μομέντουμ των γηπεδούχων με την παρουσία του Χιμένεθ.

 

Όλα πήγαν στραβά σε αυτό το παιχνίδι. Και παρά τις δικαιολογίες που υπάρχουν, πρέπει να βρεθούν άμεσα απαντήσεις και σε κάποια "γιατί". Όπως το "γιατί" η ομάδα μπήκε τόσο παθητικά στην αναμέτρηση, γιατί χρειάστηκε 61 ολόκληρα λεπτά για την πρώτη τελική και γιατί αυτή ήταν και η μοναδική μέχρι την λήξη. Απαντήσεις όμως που πρέπει να αναζητηθούν με ψυχραιμία.

 

Ο Αστέρας ήταν ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα και μας έκανε να πιστέψουμε στην ανατροπή. Δεν πρέπει αυτή η εμφάνιση να αποτελέσει πισωγύρισμα. Άλλωστε θυμίζω ότι ο στόχος της Ευρώπης δεν επιτυγχάνεται μόνο μέσω του πρωταθλήματος, αλλά και του Κυπέλλου. Και η εικόνα του Γενάρη- πλην φυσικά του χθεσινού αγώνα- δίνει το δικαίωμα σε αυτή την ελπίδα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων