ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έξι βαθμοί που αλλάζουν τα πάντα

Ο Πάμπλο Μάσα έδωσε το σύνθημα για την Ευρώπη μιλώντας στο a-s και οι επόμενοι δύο αγώνες φαντάζουν καθοριστικοί για να αλλάξει τη φετινή του μοίρα ο Αστέρας.

 

Πριν λίγο καιρό, ούτε που θα κάναμε αυτή την κουβέντα. Θυμίζω ότι αν ο Μπέρτος δεν σκόραρε στο τέλος του αγώνα στο Καυτανζόγλειο, ο Αστέρας θα ήταν μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μετά από ένα μήνα όμως, η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου είναι έξι βαθμούς μακρυά από τα πλέι-οφ, έχοντας βγάλει τα δύο ματς με τον Ολυμπιακό.

 

Πέρα όμως από τη βαθμολογική συγκομιδή, η εικόνα του Αστέρα  είναι αυτή που σε κάνει να κοιτάς πιο ψηλά. Η παρουσία του μέσα στο γήπεδο η οποία δίνει το δικαίωμα στον Πάμπλο Μάσα να δηλώνει ότι ο πρώτος στόχος είναι η Ευρώπη.

 

Με βάση αυτόν τον στόχο, οι επόμενοι δύο αγώνες που έρχονται μπορούν να αλλάξουν τα πάντα. Ο Αστέρας πηγαίνει αύριο στο ΟΑΚΑ να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και το ερχόμενο Σάββατο φιλοξενεί τον Πανιώνιο.

 

Με (ακόμα ένα) διπλό κόντρα στην Ένωση, την πιάνει στη βαθμολογία έχοντας υπέρ του την ισοβαθμία. Και στη συνέχεια μειώνει τη διαφορά από τους Νεοσμυρνιώτες, έχοντας βγάλει το δύσκολο πρόγραμμα του Ιανουαρίου.

 

Έξι βαθμοί που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα μέσα στη χρονιά. Και η αρχή θα γίνει αύριο στο Ολυμπιακό Στάδιο, εκεί όπου ο Αστέρας καλείται να κάνει ότι και στις δύο τελευταίες του εκτός έδρας αναμετρήσεις με την ΑΕΚ: Να νικήσει! Και με βάση την εικόνα των δύο ομάδων μέσα στο 2017, έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στην Τρίπολη με το "τρίποντο".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων