ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ανατροπή στην ανατροπή για ΤΗΝ ανατροπή!

O Αστέρας συνεχίζει με το πόδι στο γκάζι μέσα στο 2017, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την παραδοσιακά μεγάλη του δύναμη. Κάπως έτσι έκλεισε τον πρώτο γύρο με όνειρα και προσδοκίες.

 

Μόλις δύο νίκες είχε ο Αστέρας στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, μέσα στο 2016, για τη σεζόν που διανύουμε. Το κάστρο του, η παραδοσιακά μεγάλη του δύναμη, ήταν ένας τόπος που επιβίωναν έως τώρα ομάδες όπως η Βέροια και η Λάρισα. Η νέα χρόνια όμως βρίσκει τους Αρκάδες... μεταλλαγμένους προς το καλύτερο. Μέσα σε μία εβδομάδα, ΑΕΚ και Παναιτωλικός προηγήθηκαν στην Τρίπολη και έφυγαν συνολικά με εφτά γκολ στην πλάτη.

 

Ανατροπή στην ανατροπή, κάτι που δείχνει πρώτα απ' όλα την ψυχολογία της ομάδας. Κακά τα ψέμματα, αυτή χτίζεται μέσα από τα αποτελέσματα και όχι μόνο με τις εμφανίσεις. Πλέον ο Αστέρας παίρνει βαθμούς, παίρνει νίκες και δεν πτοείται όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ, σφυρηλατώντας έτσι το μέταλλό του. Παράλληλα, οι ανατροπές δείχνουν και τη δουλειά που γίνεται από το τιμ του Δημήτρη Ελεθερόπουλου. Για να μην το βάζεις κάτω δεν χρειάζεται μόνο η ψυχολογία αλλά πρέπει να είσαι και μία δουλεμένη ομάδα.

 

Με τις ανατροπές λοιπόν, ο Αστέρας έκλεισε 10ος τον πρώτο γύρο, προσπερνώντας και τον Παναιτωλικό. Λέτε να καταφέρει να φτάσει ΣΤΗΝ ανατροπή και να μπει στην πεντάδα, κάτι που έμοιαζε εξαιρετικά δύσκολο πριν ένα μήνα; Αν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό στην Τρίπολη, τίποτα δεν αποκλείεται καθώς η πεντάδα- αυτή τη στιγμή- θα έρθει στο Θόδωρος Κολοκοτρώνης (Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Ξάνθη, Παναθηναϊκός, Γιάννινα). 

 

Μόλις τέσσερις βαθμοί χωρίζουν τον Αστέρα από ΤΗΝ ανατροπή. Αν στην επόμενη τριάδα αγώνων (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Πανιώνιος) συγκεντρώσει 6-7 βαθμούς, τότε θα μπει στον Φεβρουάριο έχοντας πλέον μπροστά του τον δρόμο της Ευρώπης. Και επειδή τα δύο από τα τρία αυτά τα ματς γίνονται στο Θόδωρος Κολοκοτρώνης, το "κάστρο" της ομάδας... ας συνεχίσει να "μιλάει"!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων