ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σοβαρός και νεανικός

 

Ο Αστέρας πήγε στα Τρίκαλα εν μέσω ενός βεβαρημένου προγράμματος και χωρίς να γνωρίζει αν θα αγωνιστεί. Ωστόσο "καθάρισε" την πρόκριση, έχοντας φρέσκο αίμα στη σύνθεσή του.

 

 

Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να βρίσκεσαι στα χιονισμένα Τρίκαλα την Τρίτη, έχοντας παίξει την περασμένη Τετάρτη στο Καραϊσκάκης και το Σάββατο με την ΑΕΚ, καταναλώνοντας πάρα πολλή ενέργεια. Και να μην γνωρίζεις μέχρι και 2-3 ώρες πριν τη σέντρα αν θα παίξεις τελικά στην παγωμένη θεσσαλική πόλη. Ξέροντας παράλληλα ότι αν δεν πάρεις σκορ πρόκρισης, θα βάλεις ακόμα έναν μπελά στο κεφάλι σου ανάμεσα σε ΟΑΚΑ και Πανιώνιο.

 

Η λέξη κλειδί λοιπόν για να αποφύγεις αυτόν τον σκόπελο ήταν η σοβαρότητα. Και στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο των Τρικάλων, ο Αστέρας παρουσιάστηκα απόλυτα σοβαρός και συγκεντρωμένος στον στόχο. Αφού πέρασαν τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά γνωριμίας με το παγωμένο χορτάρι, οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ανέλαβαν δράση. "Φώναξαν" στα Τρίκαλα το ποιος είναι το αφεντικό και αν δεν ήταν ο Σιδeράκης το σκορ θα είχε ξεφύγει πολύ από το τελικό 0-2.

 

Την ίδια ώρα ο Αστέρας ήταν και νεανικός. Ο Γιάννης Κώτσιρας έβγαλε το 90λεπτο όντας ο πιο δραστήριος κιτρινομπλέ. Το κοντρόλ του δε στο γκολ ήταν σεμιναριακού επιπέδου. Εννενήντα λεπτά έπαιξε και ο Κυριακόπουλος, ενώ στη θέση της έκπληξης της σεζόν (Ίγκορ), μας συστήθηκε ο Μπαστάνιος για πάνω από ένα μισάωρο. Βάλτε στην εξίσωση και τον Αθανασιάδη που- αφού ζεστάθηκε- έκοψε κάθε σκέψη των γηπεδούχων να σκοράρουν.

 

Ο Αστέρας έκανε τη δουλειά του, βλέποντας παράλληλα πολλά παιδιά να φωνάζουν "παρών" στα δύσκολα που έρχονται (κλείνοντας το μάτι και στο μέλλον). Ο δύσκολος Γενάρης βρίσκεται μόλις στα 3/8 του και περιμένουμε με αγωνία τις επόμενες εμφανίσεις της ομάδας η οποία μέσα στο 2017 έχει ξεκινήσει μοιράζοντας χαμόγελα στα χείλη των Αρκάδων φιλάθλων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων