ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το Κύπελλο και τα μάτια σας

Ανεξάρτητα από το πότε θα διεξαχθεί ο αγώνας του Αστέρα στα Τρίκαλα, το πρώτο μεταξύ τους ματς για τους '16' του Κυπέλλου Ελλάδας, το νόημα του κειμένου δεν αλλάζει.

 

Ο Αστέρας μπήκε... μεταλλαγμένος το 2017. Προς το καλύτερο. Εξαιρετική παρουσία στο Καραϊσκάκη όπου λύγισε από τον Ολυμπιακό στο 93' και αντίστοιχη εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ στο Κολοκοτρώνης όπου έφερε το τρίποντο με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Ένας Αστέρας που θύμισε κάτι από αυτό που έχουμε θαυμάσει στο παρελθόν.

 

Απόλυτο λογικό, η διάθεση όλων στην Τρίπολη να είναι αλλαγμένη προς το καλύτερο. Προφανώς και κανείς δεν πετάει στα σύννεφα, ωστόσο η εικόνα στα δύο πρώτα 90λεπτα του έτους δίνει ώθηση και ψυχολογία για κάτι καλύτερο μέσα στη σεζόν. Τι μπορεί να είναι αυτό το καλύτερο; Κοιτώντας τη βαθμολογία της Super League, η πεντάδα παραμένει πολύ μακρύα.

 

Οι κιτρινομπλέ απέχουν 10 βαθμούς από τις θέσεις 2-4 και 7 από την πέμπτη θέση. Και προσέξτε. Μέσα στην πεντάδα δεν βρίσκονται αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ! Οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου χρειάζονται ένα μεγάλο σερί νικών και εύνοια στα άλλα αποτελέσματα για να προσπεράσουν ένα σωρό ομάδες. Όχι απίθανο, αλλά πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή.

 

Αντίθετα το σενάριο του Κυπέλλου είναι πολύ πιο ρεαλιστικό στην υλοποίησή του. Κόντρα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, ο Αστέρας έδειξε ότι δεν φοβάται αυτή την περίοδο κανέναν! Φυσικά δεν τρομάζει φέτος ούτε αυτός ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Παναθηναϊκός. Γενικώς, οι τέσσερις "μεγάλοι" διανύουν μία περίεργη σεζόν, αφήνοντας χώρο για όνειρα και στου "μικρούς".

 

Ένας σοβαρός Αστέρας δεν θα έχει πρόβλημα να περάσει στους "8" του Κυπέλλου, για πρώτη φορά μετά τον τελικό του Ολυμπιακού Σταδίου. Και αν φτάσει στα προημιτελικά, τίποτα δεν αποκλείεται με την εικόνα που έχει παρουσιάσει έως τώρα στο 2017. Γι' αυτό, όποτε γίνει το ματς στα Τρίκαλα, το Κύπελλο και τα μάτια σας!

 

* Η φωτογραφία είναι από την ιστορική εκδρομή στον τελικό του Ολυμπιακού Σταδίου. Δώστε ξανά αυτή τη χαρά στους Αρκάδες όλης της Ελλάδας και όχι μόνο. H' τουλάχιστον προσπαθήστε να τη δώσετε.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων