ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τώρα (ευτυχώς) αρχίζουν τα δύσκολα

Φτάσαμε μία ανάσα πριν την έναρξη του "Γολγοθά" για τον Αστέρα, ενός προγράμματος που θα πρέπει να είναι ευτυχία για τους παίκτες.

 

Φίλοι του a-s και του Αστέρα, καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Ευχή τόσο για τον καθένα σας ξεχωριστά, όσο και για την οικογένεια των κιτρινομπλέ που θέλει το 2017 να φέρει πολλά περισσότερα χαμόγελα σε σχέση με τη χρονιά που έφυγε. Και πώς ξεκινά το έτος για τους Αρκάδες; Με αγώνα σε μία έδρα που έχουν να πάρουν αποτέλεσμα από το 2008. Και μετά από τρεις μέρες παιχνίδι με την ΑΕΚ. Και άλλοι έξι αγώνες μέσα στον μήνα, ανάμεσά τους ξανά με Ολυμπιακό και Ένωση.

 

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα λοιπόν. Τώρα ευτυχώς αρχίζουν τα δύσκολα, θα πρέπει να λένε οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Γιατί αυτό το πρόγραμμα, αυτά τα ματς είναι ευλογία για όσους γουστάρουν να παίζουν μπάλα. Θυμίζω τι μου είχε πει ο Δημήτρης Κουρμπέλης στη συζήτηση μαζί του τον Νοέμβριο του 2015, σε ερώτηση για τα συνεχόμενα, δύσκολα παιχνίδια:

 

"Το πρόγραμμα σίγουρα ήταν βεβαρημένο καθώς ξαφνικά βρεθήκαμε να παίζουμε ανά τρεις ημέρες. Πέμπτη στο Λονδίνο, Κυριακή στην Κρήτη. Να παίζεις με Παναθηναϊκό και αμέσως μετά με την Μπεσίκτας. Η' όπως τώρα κατά σειρά Κύπρο, Γιάννενα, ΠΑΟΚ, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ. Ήταν λοιπόν βεβαρημένο αλλά πίστεψέ με, κάθε ποδοσφαιριστής χαίρεται να έχει τέτοια παιχνίδια, να πηγαίνει πχ να παίξει με την Τότεναμ στο White Hart Lane. Στο πρωτάθλημα παίζουμε κάθε χρόνο, αλλά αυτά τα ταξίδια στην Ευρώπη και ο θεσμός του Europa League είναι το κάτι άλλο. Μακάρι κάθε χρόνο να περνάμε αυτές τις δυσκολίες, την κούραση δηλαδή μέσα σε εισαγωγικά".

 

Ο Δημήτρης βέβαια είχε στην κουβέντα και τους αγώνες του Europa. Αλλά για να φτάσει να παίζει εκεί ο Αστέρας, επιβίωσε πρώτα από δύσκολα προγράμματα στην Ελλάδα. Από αγώνες playoffs Τετάρτη-Κυριακή με τους "μεγάλους" του πρωταθλήματος. Περίπου κάτι ανάλογο λοιπόν ετοιμάζεται να κάνει τώρα, ξεκινώντας από το Γεώργιος Καραϊσκάκης.

 

Στην τελική, μέσα από αυτά τα παιχνίδια σφυρηλατήθηκε το μέταλλο του Αστέρα. Εδώ έδειξαν τι μπορούν να κάνουν, ακόμα και σε ματς που δεν κέρδισαν. Ιδού η Ρόδος λοιπόν και για την τωρινή ομάδα των Αρκάδων...

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων