ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΜΑΝΙΑ για ενίσχυση

Η πρώτη λέξη στον τίτλο είναι επίτηδες με κεφαλαία γράμματα, ώστε να μπορεί να τονιστεί τόσο στο "Ι" όσο και στο δεύτερο "Α", χωρίς να αλλάζει την ουσία των τελευταίων ημερών στην Τρίπολη.

 

Μανία για ενίσχυση

 

Το ημερολόγιο δείχνει 29 Δεκεμβρίου και ήδη έχουν φορέσει τα κιτρινομπλέ δύο ποδοσφαιριστές στις θέσεις που πονάει πιο πολύ ο Αστέρας. Για την ακρίβεια έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα, έχουν προπονηθεί και αναμένεται να βοηθήσουν στο... βουνό που καλείται να ανέβει τον Ιανουάριο με οκτώ αγώνες, οι μισοί κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

 

Προφανώς και κανείς δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να γνωρίζει την πορεία στους κιτρινομπλέ των Σελίν και Μανιά, όπως και καμιάς μεταγραφής στον κόσμο. Γνωρίζει όμως τα βιογραφικά τους, ξέρει ότι είναι παίκτες αξίας που έχουν επαφή με την ελληνική πραγματικότητα. Και δεν χρειάζονται χρόνο προσαρμογής.

 

Για τον Ουκρανό τα είπαμε και στο προηγούμενο σχόλιο. Παίκτης επιπέδου Euro, με τρομερές παραστάσεις στην καριέρα του και έχοντας αφήσει πίσω τον τραυματισμό του. Η απραξία στην Ντιναμό Κιέβου σίγουρα θα παίξει κάποιο ρόλο στην αρχή, ωστόσο ο θηριώδης στόπερ δεν ήρθε μόνο για το τώρα. Είναι μία κίνηση με προοπτική για να διορθωθεί το λάθος του καλοκαιριού με την μη απόκτηση ενός έμπειρου στόπερ.

 

Λάθος του καλοκαιριού ήταν και να μείνει η ομάδα στην επίθεση με τον Ιωαννίδη- που μετρούσε ελάχιστα επαγγελματικά παιχνίδια στην καριέρα του- και έναν 19χρονο δανεικό. Ο Μιχάλης Μανιάς είναι ένας έμπειρος παίκτης που ξέρει να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και μπορεί να βοηθήσει άμεσα τον Αστέρα. Προφανώς και αυτός αποκτήθηκε με προοπτική και όχι μέχρι το τέλος της σεζόν.

 

Οι παραπάνω κινήσεις δείχνουν ξεκάθαρα ότι στον Αστέρα μαθαίνουν από τα λάθη τους, δεν παρατάνε τον παιχνίδι και έχουν... μανία για ενίσχυση της ομάδας. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση...

 

Μανιά για ενίσχυση!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων