ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εβδομάδα ενίσχυσης και ευκαιρίας

Η τελευταία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα έφερε στον Αστέρα ενίσχυση αλλά και μία ευκαιρία που δεν πρέπει να την αφήσει να πέσει από τα χέρια του.

 

 

Δύσκολα ξεκίνησε η εβδομάδα. Όταν λες πάλι καλά που δεν έκλεισες το 2016 μόλις δύο βαθμούς πάνω από τον υποβιβασμό, περιθώρια για χαμόγελα δεν υπάρχουν. Ωστόσο, το να κάτσεις να περιμένεις με σταυρωμένα τα χέρια την μοίρα σου, δεν έχει κανένα νόημα. Και στον Αστέρα, ήδη ξεκίνησαν τις προσπάθειες να αλλάξουν την μοίρα τους, προσπαθώντας να διορθώσουν τα λάθη του καλοκαιριού.

 

Έτσι η εβδομάδα που τελειώνει, έφερε την πρώτη ενίσχυση ενόψει της συνέχειας της σεζόν. Εκεί όπου ο Αστέρας πληγώθηκε φέτος όσο δεν πάει, φτάνοντας να παίζει με στόπερ έναν δεξιό μπακ και ένα οκτάρι. Ο Γεβγέν Σελίν λοιπόν είναι ένας κανονικός στόπερ. Ένας ποδοσφαιριστής με υψηλές παραστάσεις αλλά και ένα γεμάτο πέρασμα πέρσι από τη Super League που πιστοποίησε ότι ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό του.

 

Το ότι δεν βρήκε στο πρώτο μισό της σεζόν θέση στο ρόστερ της Ντινάμο Κιέβου, τον έχει φέρει σίγουρα πίσω σε αγωνιστική ετοιμότητα. Ωστόσο το πρότζεκτ του Ουκρανού δεν είναι ούτε για μέχρι το τέλος της χρονιάς, ούτε φυσικά επιπέδου Σεφίλ. Ο 28χρονος στόπερ έχει το βιογραφικό για να γίνει ο επόμενος ηγέτης της άμυνας, ο διάδοχος δηλαδή του Ντορίν Γκοϊάν. Την υγειά του να έχει το παλικάρι.

 

Η ενίσχυση φυσικά δεν θα σταματήσει εδώ. Μεγάλο, τεράστιο πρόβλημα υπάρχει και στην γραμμή κρούσης και οι πιθανότητες ένταξης του Μιχάλη Μανιά στο ρόστερ μέσα στις επόμενες ημέρες είναι μεγάλες. Αυτά όμως θα τα δούμε από την ερχόμενη εβδομάδα. Ας μείνουμε σε αυτή που τελειώνει.

 

Ευκαιρία ήταν η κλήρωση στο Κύπελλο με τα Τρίκαλα. Ευκαιρία για μία πρόκριση στα προημιτελικά μετά από χρόνια, για να τονωθεί η ψυχολογία όλων στην Τρίπολη. Δεν μιλάω για τίποτα παραπάνω αυτή τη στιγμή. Ούτε φυσικά είναι εύκολο εμπόδιο η θεσσαλική ομάδα, έτσι όπως παρουσιάστηκε στα τελευταία ματς ο Αστέρας. Αλλά σίγουρα είναι ο αντίπαλος που σου δίνει την ευκαιρία να μην καταστρέψεις οριστικά τη χρονιά σου από τον Γενάρη.

 

ΥΓ: Η εβδομάδα πιθανότατα "παίρνει" και τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Περιμένοντας τις οριστικές εξελίξεις, το πρώτο σχόλιο είναι ότι πρέπει να ικανοποιηθεί πλήρως ο Αστέρας. Κάτι που όλα δείχνουν ότι θα συμβεί.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων