ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού

Μία κόντρα στο 89' και ο Άγιος Ντοναρούμα στο 96', απέτρεψαν να ζήσουμε αυτό που γράφει ο τίτλος. Τον Αστέρα να μπαίνει στο νέο έτος έχοντας καυτές τις ανάσες των ομάδων που πέφτουν.

 

Τι ήταν πάλι αυτό στο Καυτανζόγλειο; Τι ποδόσφαιρο έπαιζε ο Αστέρας σε όλο το πρώτο ημίχρονο; Τι καθίζηση ήταν μετά το 65ο λεπτό; Και που θα πάει η κατάσταση με το να έχει ως κορυφαίο τον τερματοφύλακά του σε κάθε παιχνίδι; Ο Αστέρας δεν είναι μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού χάρη σε μία κόντρα στο 89' και τον απίστευτο Ντοναρούμα που σταμάτησε δύο φορές τους αντιπάλους στην τελευταία φάση του αγώνα.

 

Ναι, αλλά αν συνεχίσει έτσι, σύντομα θα βρίσκεται όντως δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού. Να θυμίσω ότι στις αρχές του 2017 ξεκινά με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, μέσα σε μόλις τρεις ημέρες; Και αφού υποδεχθεί τον Παναιτωλικό, θα ξαναπαίξει στο καπάκι με τους ερυθρόλευκους και την Ένωση; Ειλικρινά, με αυτή την εικόνα που παρουσιάζει στους τελευταίους αγώνες στο πρωτάθλημα, σε ποια θέση θα τον δούμε στα τέλη Ιανουαρίου;

 

Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και ευτυχώς που ακολουθεί ένα διάστημα 17 ολόκληρων ημερών, για να ηρεμήσει το μυαλό όλων στην Τρίπολη. Και να παρθούν και αποφάσεις, ικανές να αντιστρέψουν το κλίμα. Είναι φανερό ότι υπάρχουν αστοχίες από τις κινήσεις του καλοκαιριού και πρέπει να διορθωθούν. Όσο αυτό είναι δυνατό όταν μιλάμε για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όπου τα περιθώρια είναι μικρότερα.

 

Πέρα όμως από τις όποιες μεταγραφές (που έρχονται), νομίζω ότι πρέπει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος να ανοίξει και πάλι το ροτέισον. Δεν γίνεται να "εξαφανίζεται" πχ ο Κώτσιρας από ένα κακό ημίχρονο, την ώρα που άλλοι και άλλοι παίκτες έχουν ένα σωρό τραγικά ημίχρονα. Ούτε να μπαίνει στον πάγο ένας κανονικός στόπερ όπως είναι ο Ευαγγέλου για να ταλαιπωρείται εκεί ο Χαμντανί. Με το ροτέισον ήρθαν τα καλά αποτελέσματα φέτος και μόλις έκλεισε, πάλι τα ίδια...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων