ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οδηγός τα Γιάννενα (και εν μέρει ο Άρης)

Λίγες ημέρες μετά τον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ο Αστέρας επιστρέφει στη συγκεκριμένη πόλη. Έχοντας ως οδηγό... ενάμιση αγώνα!

 

Ο μισός αγώνας είναι το πρόσφατο παιχνίδι με τους κιτρινόμαυρους. Για την ακρίβεια τα 85 λεπτά στο Κλεάνθης Βικελίδης όπου ο Αστέρας ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1. Σε εκείνο το ματς μπήκε από την αρχή για να πιστοποιήσει την ανωτερότητά του απέναντι σε μία ομάδα της Football League. Μια τέτοια εν δυνάμει είναι και αυτός ο Ηρακλής.

 

Έτσι ακριβώς πρέπει να μπει την Κυριακή και στο Καυτανζόγλειο. "Είμαι καλύτερη ομάδα και δεν σηκώνω καμία συζήτηση. Και θα στο αποδείξω με πράξεις". Και το απέδειξε ο Αστέρας. Δυστυχώς εν μέρει. Τουλάχιστον, αν επαναλάβει την εικόνα με τον Άρη έως το 85', σίγουρα θα είναι μπροστά στο σκορ. Και θα έχει και το πάθημα του Βικελίδης για να καταφέρει να διατηρήσει το προβάδισμα μέχρι τέλους.

 

Αν όμως το ματς στραβώσει, ο οδηγός επιβίωσης λέγεται "Γιάννενα". Με διαφορά η πιο μεστή φετινή εμφάνιση του Αστέρα. Σε μία δύσκολη έδρα, κόντρα σε μια ομάδα που ήταν σε σούπερ κατάσταση εκείνη την εποχή. Με τους κιτρινομπλέ να ελέγχουν την αναμέτρηση από την αρχή και να μην πτοούνται από την "στραβή" που τους έφερε πίσω στο σκορ.

 

Όταν ξέρεις λοιπόν πώς να επιβιώνεις στους "Ζωσιμάδες", όταν ξέρεις να κυριαρχείς στο "Βικελίδης" σχεδόν μέχρι το τέλος, έχεις τον τρόπο να το κάνεις στο Καυτανζόγλειο. Και να κάνεις.... Καλά Χριστούγεννα!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων