ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πού πας με αυτόν τον MVP;

Η συζήτηση για την αναμέτρηση του Αστέρα με την Βέροια, ξεκινά και τελειώνει στο άκουσμα του πιο πολύτιμου "κιτρινομπλέ" ποδοσφαιριστή σε αυτήν.

 

 

Είσαι Αστέρας. Παίζεις στο κάστρο σου με την προτελευταία ομάδα του πρωταθλήματος. Που έχει μόλις μία νίκη. Και έχει δεχθεί έως τώρα 16 τέρματα. Ε, δεν γίνεται ο καλύτερός σου παίκτης, ο πολυτιμότερος να είναι ο τερματοφύλακάς σου!

 

Συγνώμη, αλλά έτσι δεν είσαι Αστέρας αλλά η 13η ομάδα της βαθμολογίας. 

 

Να παίξεις στο Καραϊσκάκης, να πάρεις αποτέλεσμα και να έχεις MVP τον τερματοφύλακα. Να το κάνεις στην Τούμπα. Η' με κάποιον "μεγάλο" στην Τρίπολη. Όχι όμως να λες πάλι καλά που ήταν ο Ντοναρούμα και δεν έχασα σπίτι μου από τη Βέροια...

 

Συγνώμη, αλλά έτσι δεν πας πουθενά.

 

Δεν πας πουθενά, όχι γιατί είσαι ψηλά στη βαθμολογία και έτυχε να μην σου κάτσει καλά αυτό το ματς, με αποτέλεσμα να χρειαστείς τον τερματοφύλακά σου. Προφανώς και μπορεί να συμβεί αυτό και είναι αποδεχτό. Δεν πας όμως πουθενά, γιατί αυτή η κακή εμφάνιση δεν είναι η φετινή εξαίρεση αλλά ο κανόνας.

 

Και δεν μπορώ να δεχθώ δικαιολογίες περί πίεσης αποτελέσματος. Στον Αστέρα παίζεις, θα έχεις πίεση. Αν δεν μπορείς να την διαχειριστείς, δεν είναι κακό. Απλά δεν κάνεις γι' αυτήν την ομάδα. Οι κιτρινομπλέ έφτασαν ψηλά τα τελευταία χρόνια, γιατί είχαν παίκτες που άντεξαν την πίεση.

 

Τα περιθώρια πλέον στενεύουν δραματικά. Δύο ματς έμειναν μέσα στο 2016 με κίνδυνο να μείνεις εκτός κυπέλλου αλλά και να αλλάξει η συζήτηση για τον φετινό στόχο, αν χάσεις από τον τελευταίο Ηρακλή. Μην το ζήσουμε και αυτό...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων