ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οι ήττες το λιγότερο πρόβλημα

Προφανώς και το αποτέλεσμα μετράει, αλλά το απόλυτο μηδέν βαθμοί στις δύο πρώτες αγωνιστικές για τον Αστέρα δεν είναι το μείζον!

 

 

Για την ακρίβεια, οι δύο ήττες είναι το ελάσσων. Όταν έχω δει από κοντά αυτή την εικόνα του Αστέρα στη Νέα Σμύρνη και την ακόμα χειρότερη στο πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ, οι μηδέν βαθμοί είναι το απολύτως φυσικό επακόλουθο. Και θα παραμείνουν μηδέν, αν δεν αλλάξει η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στο γήπεδο.

 

Προσπαθούσα πολύ να θυμηθώ στην ανάπαυλα με τον δικέφαλο, παρόμοια άνευ όρων παράδοση των κιτρινομπλέ στο σπίτι τους. Εκεί που παραδοσιακά έχουν τον πρώτο λόγο, την κυριαρχία απέναντι σχεδόν σε κάθε αντίπαλο. Και αν δεν τον "πατήσουν", σίγουρα δεν θα βρεθούν στο πρώτο εικοσάλεπτο χωρίς να μπορούν να περάσουν τη σέντρα.

 

Ο προπονητής επέλεξε με τον ΠΑΟΚ σχεδόν την ίδια 11άδα με την... ανύπαρκτη εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο. Επέλεξε δηλαδή να στηρίξει τους βασικούς παίκτες δείχνοντας ότι τους πιστεύει. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, ωστόσο το πρώτο ημίχρονο δεν τον δικαίωσε. Το ίδιο και η εντυπωσιακή απόδοση του Ίγκορ στην επανάληψη.

 

Δηλαδή αυτός ο Αστέρας είναι για πέταμα; Κάθε άλλο! Παίκτες με ποιότητα υπάρχουν. Προπονητής που στο παρελθόν έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του, υπάρχει.

 

Καιρός όμως, όλοι οι παραπάνω να δείξουν την αξία τους για το αστέρι το οποίο υπηρετούν αυτή την περίοδο. Το ότι δεν κατέρρευσε η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ είναι μία ηλιαχτίδα φωτός όπως και η εμφάνιση του πιτσιρικά Βραζιλιάνου.

 

Η εικόνα για 1,5 παιχνίδι ήταν στα όρια της διάλυσης. Για μισό παιχνίδι, βγήκε ένας χαρακτήρας "refuse to die". Ποιο από τα δύο είναι απαραίτητο την Κυριακή στο Περιστέρι, νομίζω ότι το φαντάζεστε...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων