ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η τελευταία ευκαιρία

 

Οι αντίπαλοι του Αστέρα συνεχίζουν να τον κρατάνε μέσα στο παιχνίδι της πεντάδας. Οι ευκαιρίες του όμως να μπει και πάλι σε αυτή (σχεδόν) τέλειωσαν.

 

Αν είμαι αισιόδοξος για την είσοδο στα πλέι-οφ; Με την εικόνα που παρουσιάζει ο Αστέρας τον τελευταίο μήνα, φυσικά και όχι. Μην κοροϊδευόμαστε. Αν όμως θυμηθεί έστω και τώρα την ομάδα του "πέντε στα πέντε", ποτέ μην λες ποτέ. Ακόμα και την απόδοση σε... ήττες του α' γύρου να πιάσει, όλα μπορούν να συμβούν.

 

Τότε που απέναντι σε Παναιτωλικό και Ηρακλή είχε παίξει μπάλα, είχε βγάλει πάρα πολλές φάσεις. Αλλά δεν πήρε βαθμό λόγω ατυχίας και αστοχίας. Λόγω Χουάντερσον. Τώρα όμως; Τώρα δεν μπορεί να δημιουργήσει παιχνίδι παρόλο που κρατά την μπάλα σε ποσοστά 65% όπως με τα Γιάννενα. Δυσκολεύεται να βγάλει φάσεις. Η ίδια ομάδα!

 

Αλλάζει αυτή η κατάσταση; Μπορεί να πάρει νίκες απέναντι σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ; Μπορεί να περάσει από την Τούμπα όταν στα τελευταία πέντε παιχνίδια με μικρότερους αντιπάλους χαμογέλασε μόνο μία φορά; Είναι γνωστό, μερικές φορές και... εκνευριστικό, ότι ο Αστέρας παίζει καλύτερα απέναντι στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μπορεί όμως να το κάνει και τώρα που έχει πάρει για τα καλά την κάτω βόλτα;

 

Έτσι όπως έστρωσε, δεν έχει άλλη επιλογή για να σώσει τη χρονιά. Για την ακρίβεια δεν έχει και πολλές επιλογές, παρά μόνο το διπλό το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Οι αντίπαλοι του Αστέρα για την πεντάδα, όχι μόνο δεν πείθουν στο χορτάρι, αλλά του δίνουν συνεχώς ευκαιρίες για να τους προσπεράσει. Τις πέταξε στα σκουπίδια όλες! Έμεινε μία ακόμα τελευταία και ονομάζεται "διπλό στην Τούμπα"...

 

ΥΓ: Το πιο εύκολο είναι αυτή η στιγμή η γκρίνια. Το ανάθεμα. Η απόδοση ευθυνών. Η ομάδα όμως είναι ακόμα ζωντανή. Ανασαίνει βαριά, με πολύ δυσκολία αλλά ακόμα ανασαίνει. Ας τη δώσουμε την ευκαιρία να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται. Έτσι και αλλιώς, χρειάζονται ριζικές αλλαγές το καλοκαίρι ανεξάρτητα από την τελική έκβαση της σεζόν.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων