ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πλατανιάς όπως Ολυμπιακός!

Το παιχνίδι με τον Πλατανιά θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια της φετινής σεζόν. Όχι τόσο το αποτέλεσμά του, αλλά κυρίως η προσέγγισή του από τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα.

 

Την αφορμή για να ρίξω το βάρος στο πώς θα παρουσιαστούν οι παίκτες του Δημήτρη Τερεζόπουλου στον αυριανό αγώνα στα Περιβόλια, μου την έδωσαν οι ίδιοι με την απόδοσή τους απέναντι στον Ολυμπιακό. Σε ένα καθαρά διαδικαστικό ματς, έβγαλαν πάθος και ενέργεια σε όλη τη διάρκειά του.

 

Είχαν διάθεση να μαρκάρουν, να πιέσουν, να βγουν πάνω στην μπάλα. Βλέποντας το παιχνίδι από την τηλεόραση χωρίς σχολιασμό να σου υπενθυμίζει το σκορ του πρώτου αγώνα, πίστευες ότι η πρόκριση ήταν ανοικτή. Εννοείται πως καλά έκαναν και δεν είδαν το παιχνίδι ως αγγαρεία. 

 

Τη στατιστική μόνο να έβλεπες μετά την αναμέτρηση, αρκούσε να διαπιστώσεις πώς την αντιμετώπισαν. Ο Αστέρας έκανε σχεδόν 30 φάουλ, πήρε 4 κίτρινες και είδε τον Ντουντού να αποβάλλεται λίγο πριν το τέλος. Χωρίς ενέργεια, διάθεση και πάθος, βαριέσαι να πας πάνω στον αντίπαλο, πόσο μάλλον να του κάνεις 30 φάουλ.

 

Όλα τα παραπάνω, έχοντας δει την ομάδα σε αρκετά παιχνίδια φέτος να είναι soft- μαλακή σαν βούτυρο. Και όχι πολύ μακριά. Καλή ώρα, ή μάλλον κακή ώρα τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα σε Νέα Σμύρνη, Αγρίνιο και Βέροια.

 

Αναπόφευκτα, ακολουθεί ένα εύλογο ερώτημα: Αποφάσισαν οι παίκτες να μπουν με το μαχαίρι στα δόντια στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ή απλά η αντίδρασή τους ήρθε λόγω του ονόματος του Ολυμπιακού; Ποιον Αστέρα θα δούμε δηλαδή αύριο; Αυτόν με τον Πανιώνιο και τον Παναιτωλικό ή αυτόν της Τετάρτης;

 

Θέλω να πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές κατέβηκαν στα Χανιά με την ίδια διάθεση που έδειξαν προχθές. Και στη συνέχεια, ακριβώς έτσι, θα ταξιδέψουν και στην Ξάνθη. Δύο συνεχόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις κομβικής σημασίας που απαιτούν από την ομάδα να μπει αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο.

 

Προφανώς και το αποτέλεσμα παίζει ρόλο, αλλά πιο σημαντικό είναι ο Αστέρας να παρουσιαστεί ΑΣΤΕΡΑΣ. Αν στα τελευταία 10 παιχνίδια, δούμε τη διάθεση της Τετάρτης, θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Το ποδόσφαιρο είναι δίκαιο και όταν μοχθείς, παλεύεις, ιδρώνεις και έχεις και την ποιότητα, θα πάρεις στο τέλος αυτό που σου αξίζει!

 

ΥΓ: Δύο, δύο πάνω στη μπάλα, σε σημείο να συγκρουστούν μεταξύ τους. Η κεντρική φωτογραφία είναι χαρακτηριστική για το πώς αντιμετώπισαν το παιχνίδι οι "κιτρινομπλέ". Με την ίδια διάθεση και αύριο!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων