ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

The Show Must Go On

Η Σάλκε ήρθε με τα αστέρια της, νίκησε και συνεχίζει στο Europa League με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, αφήνοντας στην Ελλάδα τον Αστέρα που έχει ένα σκοπό.

Αυτός ο σκοπός δεν είναι άλλος από την ανανέωση του ευρωπαϊκού ραντεβού και για τη σεζόν 2016-2017. Είτε μέσω της κατάκτησης του κυπέλλου (το ονειρικό σενάριο), είτε μέσω των πλέι-οφ του πρωταθλήματος, ο Αστέρας πρέπει να έχει στο μυαλό του το πώς θα βρεθεί στην Ευρώπη για 5η συνεχόμενη φορά.

 

Ξεκάθαρος στόχος για την πρώτη ομάδα από την περιφέρεια σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Το παιχνίδι με τη Σάλκε ήταν η 24η αναμέτρηση του Αστέρα στο Europa League και η αλήθεια είναι ότι δεν χορταίνουμε τις βραδιές που βλέπουμε να αγωνίζεται ο ASTERAS TRIPOLIS FC. Δεν πρέπει να τις χορτάσουμε, αν θέλουμε αυτή η ομάδα να συνεχίσει να μεγαλώνει.

 

Ακόμα και τις βραδιές που ο Αστέρας υποτάσσεται σε ομάδες επιπέδου Champions League όπως είναι η γερμανική ομάδα. Μαθαίνει μέσα και από αυτά τα παιχνίδια. Διαφορετικές παραστάσεις, πρωτόγνωρες εμπειρίες για ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, κόσμο. Για όλους όσους αποτελούν τον οργανισμό που ονομάζεται ΑΣΤΕΡΑΣ.

 

Μην ξεχνάμε ότι ο Αστέρας ούτε φέτος ήταν κομπάρσος στον όμιλο πάρα τις δύο βαριές ήττες από τη Σάλκε. Πάλεψε την πρόκριση μέχρι την 5η αγωνιστική, αντιμετώπισε τα παιχνίδια ως πρόκληση και όχι απλά ως μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις. Κάτι που έχουν κάνει στο παρελθόν παραδοσιακά μεγάλες ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη.

 

Η τελευταία εντύπωση μπορεί να ήταν άσχημη, αλλά σε 12 εντός έδρας αναμετρήσεις θα έρθει και μία "ανορθογραφία". Άλλωστε αυτή ήταν μόλις η 2η ήττα στο Κολοκοτρώνης, η πρώτη άδικα πέρσι από την Τότεναμ. Και "θύτης" του Αστέρα δεν ήταν μία τυχαία ομάδα, αλλά ένας σύλλογος που θα έκανε "πάρτι" σε κάθε ελληνική έδρα αυτή την εποχή.

 

Ψηλά το κεφάλι. Κάθε άλλη αντίδραση θα είναι παράλογη για μία ομάδα που έχει ως μότο της να είσαι διαφορετικός. Ψηλά το κεφάλι και συγκέντρωση πλέον στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Με αρχή το ματς της Λεωφόρου την Κυριακή για να "σπάσει" το σερί των 4 ηττών σε Σούπερ Λίγκα και Europa League.

 

Ψηλά το κεφάλι γιατί The Show Must Go On!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων