ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μία κλωτσιά βρε αδερφέ...

Ο Θοδωρής Κουνάδης γύρισε από το Γκελζενκίρχεν όπου ο Αστέρας υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Σάλκε. Κάτι απόλυτα φυσιολογικό, με ένα μόνο αστερίσκο. 

 

 

Δεν μπορώ να έχω κάποιο σοβαρό παράπονο από την παρουσία του Αστέρα στη Veltins Arena. Η Σάλκε αυτή τη στιγμή είναι κάτι έξω από τα δόντια σχεδόν όλων των ελληνικών ομάδων. Ξεκάθαρα επιπέδου Champions League. Oι κιτρινομπλέ στάθηκαν εξαιρετικά μέχρι το 28'. Δεν απειλήθηκαν ούτε στιγμή. Αλλά έρχεται το 1-0 και η κατάρρευση μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι με 4 τελικές έχουν τρία γκολ και ένα δοκάρι σε ένα εφιαλτικό διάστημα.

 

Εδώ έρχεται ο αστερίσκος και ο τίτλος του κειμένου. Μετά το 1-0 χρειαζόταν μία... κλωτσιά. Ένας τσαμπουκάς. Λίγο νεύρο μήπως... ηρεμήσει η Σάλκε. Όχι αντιαθλητικό παιχνίδι, αλλά μία αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο. Μόνο ο Ιγκλέσιας είχε διάθεση για σκληρό παιχνίδι. Οι περισσότεροι σεβάστηκαν εκείνο το διάστημα τον αντίπαλο, περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Το είπε και ο προπονητής των "βασιλικών μπλε": "Ο Αστέρας σεβάστηκε τη Σάλκε και το γήπεδο".

 

Έπαιξαν ρόλο και οι βασικότατες απουσίες των Αρκάδων καθώς δεν υπήρχε ο παίκτης που θα κρατούσε την μπάλα λίγο στο κέντρο, θα πάγωνε το ρυθμό. Είναι και ο Μάσα σε τραγική κατάσταση και το γλυκό ήρθε και έδεσε. Τρικυμία λοιπόν μετά το 1-0 και τέλος η ιστορία από το ημίχρονο. Στην επανάληψη κάπως συμμαζεύτηκε η κατάσταση, με το 4-0 ωστόσο να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα.

 

Πλέον ο Αστέρας καλείται να πάρει το τρίποντο τη Δευτέρα με τον Πλατανιά (5/10). Και στη συνέχεια να ξεκουραστεί, να γυρίσουν οι τραυματίες του στη διακοπή και να πάει μετά στα δύο παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ για να μείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Όλα παραμένουν ακόμα ανοικτά για τη δεύτερη θέση μεταξύ Ελλήνων, Κυπρίων και Σπάρτα Πράγας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων