ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δουλειά, δουλειά, δουλειά

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Αστέρα στην Ολλανδία και αν πρέπει να βάλω ένα τίτλο σε όσα έχω δει τις ημέρες που βρίσκομαι στο Φένλο, δεν είναι άλλος από τον παραπάνω.

Δουλειά λοιπόν. Πολλή δουλειά σε άκρως επαγγελματικό πλαίσιο από όλους. Από τον προπονητή και το τεχνικό επιτελείο, μέχρι τους ποδοσφαιριστές και τα στελέχη της ομάδας. Όσοι βρίσκονται από την Κυριακή 12 Ιουλίου στην Ολλανδία είναι αφοσιωμένοι πλήρως στον ρόλο τους.

 

Ο Αστέρας έχει αλλάξει για τα καλά επίπεδο. Αυτό που έβλεπα έως τώρα, ήταν η εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο και φυσικά οι επιτυχίες της. Αρκούσαν για να καταλάβεις ότι όλα αυτά δεν μπορεί να γίνονται τυχαία. Πλέον, μετά από 7 ημέρες δίπλα στον Αστέρα, το επιβεβαίωσα.

 

Συνήθως, αυτά που διαβάζεις στις ανταποκρίσεις από μία προετοιμασία είναι πάνω κάτω τα ίδια: Γίνεται σκληρή δουλειά, καλύτερη από ποτέ, οι παίκτες έχουν όρεξη, το κλίμα είναι θαυμάσιο και άλλα παρόμοια. Στην περίπτωση όμως του Αστέρα όμως στο ακέραιο.

 

Πολλή δουλειά απ' όλους. Αλλά και ένα άριστο κλίμα. Από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο Φένλο, ένιωσα ότι εδώ βρίσκεται μία οικογένεια. Μετά από μία εβδομάδα, προσυπογράφω ότι στην Ολλανδία προετοιμάζεται μία οικογένεια. Αυτή του Αστέρα!

 

Και όλα τα παραπάνω θα φανούν τα Σαββατοκύριακα και τις Πέμπτες στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και όπου θα αγωνίζονται οι κιτρινομπλέ. Ο ιδρώτας, η κούραση, ο πόνος και η επαγγελματική προσέγγιση κάθε πτυχής της προετοιμασίας, θα δικαιωθούν μέσα στη χρονιά.

 

Εδώ θα είμαστε μαζί όλη τη σεζόν για να τα βλέπουμε και να τα σχολιάζουμε. Για την ώρα, όλα όσα έχω ζήσει έως τώρα στην Ολλανδία με κάνουν να αισιοδοξώ ότι και φέτος ο Αστέρας θα είναι ένας λόγος για να χαμογελάμε!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων