ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μία εύκολη απόφαση

Το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα από την Ελλάδα, ο Ελίνι Δημούτσος, ανέδειξε στις δηλώσεις του με τρεις μόνο λέξεις όλη την ουσία του οργανισμού που ονομάζεται ΑΣΤΕΡΑΣ.

 

 

Οι δύο πρώτες ελληνικές μεταγραφές, Απόστολος Γιάννου και Ταξιάρχης Φούντας, έδειξαν με τα χαμόγελά τους τον δρόμο: Να γουστάρεις που θα φορέσεις τη φανέλα του Αστέρα. Ο τρίτος Έλληνας που έρχεται φέτος στην Τρίπολη, ο Δημούτσος, με τρεις λέξεις ανέδειξε την ουσία των όσων γίνονται τα τελευταία χρόνια στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

 

"Μπορώ να πω ότι ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα", τόνισε μεταξύ άλλων ο 27χρονος ποδοσφαιριστής. Απομονώστε τρεις λέξεις από αυτή την πρόταση: "Μία εύκολη απόφαση". Είναι αυτό ακριβώς που έχει δημιουργήσει ο Αστέρας στην Τρίπολη για κάθε ποδοσφαιριστή που θέλει να ασχοληθεί μόνο με το... ποδόσφαιρο.

 

Τι μπορεί να ζητήσει ένας ποδοσφαιριστής από μία ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του; Προφανώς να του δημιουργήσει όλες αυτές τις συνθήκες και να του παρέχει όλες τις επαγγελματικές ανέσεις ώστε να κάνει απρόσκοπτα τη δουλειά του. Και αν το προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα, να είναι μία ομάδα με φιλοδοξίες η οποία βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο στη χώρα της, με συμμετοχή στην Ευρώπη.

 

Ναι, σωστά μαντέψατε. Όλα τα παραπάνω- παντελώς άγνωστα πριν μερικά χρόνια στην Τρίπολη- τα πρεσβεύει ο οργανισμός που λέγεται ΑΣΤΕΡΑΣ. Και τα περιέγραψε ο Ελίνι Δημούτσος με τρεις λέξεις. Ένας παίκτης που έχει τη δικιά του πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και φεύγοντας από τον Ατρόμητο δεν το σκέφτηκε στιγμή όταν ήρθε η πρόταση από... ψηλά. Μια εύκολη απόφαση!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων