ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χαμόγελα που να... γουστάρουν ΑΣΤΕΡΑ

Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει την πορεία του Γιάννου και του Φούντα στον Αστέρα. Σίγουρα όμως μπορεί να διακρίνει ότι είναι δύο κινήσεις στη ΣΩΣΤΗ κατεύθυνση.  

Ο Αστέρας ξεκίνησε την ενίσχυσή του ενόψει της νέας σεζόν με ελληνικό αίμα. Με δύο ποδοσφαιριστές που έχουν τη δίψα να πετύχουν και πάνω- απ' όλα- γουστάρουν που θα φορέσουν αυτή τη φανέλα. Ήδη από την πρώτη τους εμφάνιση με τα κιτρινομπλέ, τα χαμόγελα περίσσευαν. Χαμόγελα όχι για το "πρέπει" της φωτογράφισης αλλά γιατί όντως νιώθουν ότι ο Αστέρας είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα τους αλλά και μία ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους.  

 

Ασυζητητί, ο Αστέρας χρειάζεται το ελληνικό στοιχείο. Έχουμε απολαύσει όλα αυτά τα χρόνια τα λαβράκια που έρχονται από την Αργεντινή και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Η ποιότητα που έχουν φέρει στην ομάδα είναι αναμφισβήτητη και κάποιοι εξ' αυτών δέθηκαν πάρα πολύ με το σύλλογο, όπως καλή ώρα ο Ντε Μπλάσις. Αλλά όσο απαραίτητη είναι η παρουσία των ξένων, το ίδιο είναι και αυτή των Ελλήνων ποδοσφαιριστών σε μία... ελληνική ομάδα.  

 

Ειδικά παικτών που θέλουν να παίξουν για τον Αστέρα. Γιατί αυτό είναι το νόημα σε κάθε μα κάθε μεταγραφή. Ο ποδοσφαιριστής να είναι "ψημένος" με το πρότζεκτ της ομάδας, να ανυπομονεί να βρεθεί στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και όχι να είναι ο Αστέρας μία αναγκαστική επιλογή ή καθαρά μία επιλογή με οικονομικά κριτήρια. Αν συμβαίνουν τα δύο τελευταία, ο γάμος δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος για κανέναν.

 

Οι δύο πρώτες μεταγραφές είναι λοιπόν στη σωστή κατεύθυνση. Ο Ταξιάρχης Φούντας μάζεψε εμπειρίες σε ΑΕΚ, Αυστρία, Πανιώνιο και λίγο πριν τα 20 του χρόνια είναι έτοιμος για να πατήσει το γκάζι στην καριέρα του σε μία ομάδα που παίζει με το πόδι σε αυτό. Και ο Απόστολος Γιάννου, μετά την πιο ώριμη χρονιά της καριέρας του, βλέπει στα 25 του τον Αστέρα ως την μεγαλύτερη πρόκληση σε αυτή.

 

Το τι θα κάνουν βέβαια στην Τρίπολη είναι κάτι που θα φανεί μόνο στο χορτάρι. Τον πιο δίκαιο κριτή όλων! Ωστόσο η μπάλα είναι στα πόδια τους για να πετύχουν σε μία ομάδα που παρέχει ό,τι χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής για να έχει το νου του ΜΟΝΟ στο ποδόσφαιρο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων