ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τώρα παίζεις μπάλα και ΕΣΥ

Ο Αστέρας έφυγε αλώβητος από τις έδρες των διεκδικητών της δεύτερης θέσης και πλέον παίζει τα ρέστα του στο δικό του σπίτι. Μαζί με τους φιλάθλους του, μαζί με ΕΣΕΝΑ.

 

"Δεν θέλω να δω άδειο Κολοκοτρώνης με τον Ατρόμητο, 700-800 άτομα στις κερκίδες". Το είπα χθες στην εκπομπή του Κώστα Μακαρούνη στον Arcadia 93,8. Το γράφω σήμερα και εδώ. Όχι, δεν κάνω καμία υπόδειξη, καμία παρατήρηση προς τους φιλάθλους του Αστέρα, προς τον κόσμο στην Τρίπολη. Απλά θέλω να βοηθήσω και εγώ, όσο είναι στο χέρι μου, στο να κατανοήσουμε όλοι τι σημαίνει ο αγώνας με τον Ατρόμητο αυτή την Κυριακή.

 

Ανοίγω παρένθεση. Ήμουν στον τελικό του Κυπέλλου το περασμένο Σάββατο, δίπλα στην εξέδρα των "φιλοξενούμενων". Όπως και πριν δύο χρόνια, ακριβώς στην ίδια θέση στα δημοσιογραφικά. Στο ημίχρονο, λοιπόν, έγραψα στο facebook: "Υπερήφανος για την Αρκαδία και την Πολιτισμένη κερκίδα του Αστέρα πριν δύο χρόνια στον ΟΑΚΑ". Στη συνέχεια εξηγούσα ότι οι οπαδοί της Ξάνθης έκαναν τόσα χιλιόμετρα, όχι για να φωνάξουν για την αγάπη τους, αλλά για να βρίσουν. Και το έκαναν μία ώρα πριν αρχίσει ο τελικός, όχι με αφορμή κάποιο σφύριγμα. Κλείνω την χρήσιμη παρένθεση και πάμε λίγο στο παρελθόν και στο... μέλλον.

 

Ποιος πίστευε πριν μερικά χρόνια ότι ο Αστέρας θα φιλοξενούσε την Τότεναμ στους ομίλους του Europa League; Ποιος ονειρευόταν μια παρουσία όπως η φετινή, όχι διακοσμητική αλλά με αξιώσεις για την πρόκριση; Με έξι βαθμούς και αήττητο απέναντι στην Μπεσίκτας; Και ποιος δεν θέλει το φθινόπωρο το Κολοκοτρώνης να φιλοξενήσει την Λίβερπουλ; Η' την Ντόρτμουντ; Ποιος δεν γουστάρει ένα ταξίδι στη Ρώμη για αγώνα με τη Λάτσιο ή στη Μασσαλία απέναντι στην Μαρσέιγ;

 

Για τα πρώτα, για αυτά που ζήσαμε το φθινόπωρο, χρειάστηκε μια υπέρβαση από τον περασμένο Ιούνιο που άρχισε η προετοιμασία. Για τα δεύτερα, για το επόμενο φθινόπωρο, χρειάζονται δύο νίκες απέναντι στον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ, καθώς θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα χάσει την Κυριακή από τον δικέφαλο. Ούτε προετοιμασίες μαμούθ, ούτε μυθικές ανατροπές όπως με Μάιντς, ούτε τίποτα. Δύο νίκες στο Κολοκοτρώνης απέναντι σε δύο ελληνικές ομάδες που τις έχει στο σπίτι του ο Αστέρας.

 

Δύο νίκες με...  μισό μηδέν. Τώρα δεν μετράνε, απουσίες και κούραση. Αυτοί που θα μπουν στο γήπεδο πρέπει να καταθέσουν ψυχή και εσύ από την κερκίδα φωνή. Το έχεις κάνει στον τελικό του ΟΑΚΑ, το έχεις κάνει σε εκείνο τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στο Κολοκοτρώνης. Το έχεις κάνει σε κάθε κρίσιμο αγώνα του Αστέρα. Και θα το κάνεις και φέτος στα δύο παιχνίδια που απομένουν.

 

Νομίζω, είναι ελκυστική η "συμφωνία". Στηρίζεις την ομάδα με τον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ και σε 4-5 μήνες θα δεις στην Τρίπολη τις Λίβερπουλ αυτού του κόσμου!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων