ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Με παρέσυρε το ρέμα...

O Αστέρας παρασύρθηκε από τα δύο ματς του πρωταθλήματος όπου "πάτησε" τον Παναθηναϊκό. Και την... πάτησε. Για τα καλά όμως!

 

Όλοι παρασυρθήκαμε από τις δύο αναμετρήσεις στην κανονική διάρκεια όπου ο Αστέρας έπαιζε σαν τη γάτα με το ποντίκι τον Παναθηναϊκό. "Χρυσή ευκαιρία" έλεγα στον Κώστα Μακαρούνη στο αέρα του Arcadia 93,8 για την πρεμιέρα των πλέι-οφ. Νικάς και... τσουπ αφήνεις πίσω σου με το καλημέρα τον Παναθηναϊκό. Ναι... Και τσουπ στο -4 από τους πράσινους! 

 

Το θέμα όμως δεν είναι αν παρασύρθηκα εγώ. Δυστυχώς παρασύρθηκε και ο Στάικος Βεργέτης. Μαθαίνοντας λοιπόν ότι ο Γιάννης Αναστασίου έρχεται με τρία αμυντικά χαφ στην Τρίπολη, επέλεξε φουλ επίθεση. Δεν εμπιστεύτηκε το σύστημα με το οποίο είχε κυριαρχήσει του Παναθηναϊκού στους δύο προηγούμενους αγώνες, αλλά θέλησε να ρισκάρει παίζοντας με ένα αμυντικό χαφ.

 

"Λειτούργησε πολύ καλά μέχρι το 25", είπε ο κόουτς με τη λήξη του αγώνα στην κάμερα της nova. Συγνώμη, αλλά με το σκορ στο 0-4, δεν ενδιαφέρει τον κόσμο τι έγινε έως το 25'. Να προσθέσω και την άστοχη επιλογή του Αλόκο. Δεν έχει δείξει τίποτα σπουδαίο έως τώρα στο πρωτάθλημα και η επιλογή του αντί του Σανκαρέ ή του Ζησόπουλου ήταν ένα μεγάλο ρίσκο που δεν βγήκε.

 

Βαρύ, πολύ βαρύ αυτό το 0-4. Αλλά είναι στο χέρι παικτών και προπονητή να αλλάξουν αυτή την εικόνα. Ο στόχος της δεύτερης θέσης που οδηγεί στον παράδεισο των ομίλων, αν πάρει το Κύπελλο ο Ολυμπιακός, παραμένει ζωντανός. Αλλά. Αλλά... Ένα τεράστιο αλλά! Και έχει να κάνει με την εικόνα της ομάδας μακριά από την Τρίπολη.

 

Ο Αστέρας πρέπει να κάνει ΤΩΡΑ υπέρβαση. Τα δύο επόμενα παιχνίδια είναι σε Τούμπα και Περιστέρι. Θυμίζω ότι στα τελευταία 13 παιχνίδια εκτός έδρας δεν έχει κερδίσει ούτε ένα!Τελευταία χαρά, στις 3 Δεκεμβρίου(!) απέναντι στη διαλυμένη Νίκη Βόλου. Χάνοντας όμως βαθμούς στο υπερόπλο του, το Κολοκοτρώνης, πρέπει να τους αναζητήσει αλλού...

 

ΥΓ: Προφανώς και το κείμενο δεν γράφτηκε για να ρίξει την ευθύνη στον Βεργέτη. Καταθέτω την άποψή μου ότι ο κόουτς διάβασε λάθος το ματς, αλλά δεν φταίει για την αποκαρδιωτική εικόνα σχεδόν όλων των παικτών που παράτησαν το ματς μετά το 0-2.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων