ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μην παίζεις με τη φλόγα...

Ο Αστέρας μέχρι το 80' έπαιζε κόντρα στον Εργοτέλη τόσο, όσο χρειαζόταν για να τον κερδίσει. Στα τελευταία 13 λεπτά όμως αποφάσισε να παίξει με τη φλόγα και ευτυχώς δεν κάηκε.

Δεν ήθελε πολύ να γίνει η ζημιά. Και να πεις ότι ο Αστέρας δεν την έχει πάθει στο κοντινό παρελθόν; Πολύ πρόσφατο είναι το παιχνίδι με τον ΠΑΣ όπου το 2-0 έγινε σε 2-2. Μία κατάληξη που πιθανότατα να είχε και ο αγώνας με τον Εργοτέλη αν υπήρχε ακόμα κανά δεκάλεπτο μετά το 2-1. Σίγουρα με τα αν δεν γίνεται δουλειά, αλλά κάνω αυτή την υπόθεση εργασίας, ελπίζοντας ότι ο Αστέρας στα επόμενα παιχνίδια δεν θα βγάλει μόνος του τα ματάκια του. Περιθώρια για τέτοιες γκέλες δεν υπάρχουν.

 

Γι' αυτό ακριβώς στέκομαι στην εικόνα των κιτρινομπλέ στα τελευταία λεπτά. Καλύτερα να τονίζεις πρώτα τα (όποια) κακώς κείμενα γιατί μόνο αν προσέχεις, θα έχεις. Και ο Αστέρας χωρίς λόγο σταμάτησε να προσέχει σε έναν αγώνα που μέχρι το 80' τον έλεγχε απόλυτα. Χωρίς ιδιαίτερο κόπο, αλλά με το σωστό τρόπο, ήταν κοντά σε μία επαγγελματική νίκη. Είχε και τις ευκαιρίες του να φτάσει σε μεγαλύτερο σκορ, ώσπου έσβησε τη μηχανή και έδωσε (πολλά) δικαιώματα στον Εργοτέλη.

 

Σιχαίνομαι τα κλισέ, αλλά τι να κάνουμε; Τα ματς δεν τελειώνουν στο 80', ακόμα και όταν έχεις προβάδισμα δύο τερμάτων, αλλά στο τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Δεν έγινε μάθημα το πάθημα με τον ΠΑΣ, ας γίνει τουλάχιστον μάθημα το παρολίγον πάθημα με τον Εργοτέλη. Με τον Αστέρα να αγνοεί... μήνες μία εκτός έδρας νίκη, πολυτέλειες για ισοπαλίες στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης- με Πανθρακικό και Κέρκυρα- δεν υπάρχουν.

 

ΥΓ: Φίλτατε Μπαντιμπανγκά. Δεν θα σε σταυρώσω για το γεγονός ότι δεν καθάρισες το ματσάκι σε άδεια εστία. Μπάλα είναι, θα χαθούν τέτοια "σίγουρα" γκολ. Αλλά λίγο νωρίτερα κάνεις ποδοσφαιρικό έγκλημα που δεν βγάζεις τετ-α-τετ τον Ρόλε, προτιμώντας να σουτάρεις. Σου θυμίζω ότι στην ευκαιρία σου, ο Μπαράλες μπορούσε να σουτάρει. Ωστόσο, παρόλο που κυνηγά και την πρώτη θέση των σκόρερ, σου έδειξε τι σημαίνει "παίζω για την ομάδα".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων