ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καιρός να (ξανα)διαχειριστεί το προβάδισμα

Είναι πολλά τα τρία 90λεπτα χωρίς νίκη για τον Αστέρα, σχολίασε ο Θοδωρής Τσούτσος. Είναι πάρα πολλά τα τρία 90λεπτα χωρίς νίκη, ενώ έχει βρεθεί μπορστά στο σκορ και στα τρία, προσθέτω.

 

Μέσα σε 7 ημέρες, ο Αστέρας προηγήθηκε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, με 1-0 του Λεβαδειακού και με 1-0 του Ηρακλή. Αυτές τις 7 ημέρες, ο Αστέρας δεν πανηγύρισε ούτε μία νίκη. Δεν κατάφερε να διαχειριστεί σωστά σε κανένα από τα παραπάνω ματς, το προβάδιμα απέναντι σε κατώτερους αντιπάλους του.

 

Μέχρι την προηγούμενη Τετάρτη, η ομάδα του Στάικου Βεργέτη μετρούσε 6 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια στα οποία είχε πάρει κεφάλι στο σκορ (ΟΦΗ, Εργοτέλης, Νίκη Βόλου, Βέροια, Ξάνθη, ΠΑΟΚ). Τελευταία αποτυχία στις 18 Οκτωβρίου απέναντι στον Παναιτωλικό. Και ξαφνικά, ήρθαν συνεχόμενες ''σφαλιάρες''. Ένα απρόσμενο 0/3.

 

Ανασφάλεια; Κούραση; Έλλειψη συγκέντρωσης; Χαλάρωση; Υποτίμηση αντιπάλου; Ό,τι και να συμβαίνει πρέπει να βρεθεί από τον προπονητή και τους παίκτες και να λυθεί το συντομότερο. Δεν ζητάει ο κόσμος κάτι παράλογο, δεν ζητάει τίποτα περισσότερο από αυτό που η ομάδα έχει δείξει φέτος πάνω στο χορτάρι: Τη σωστή διαχείρηση όταν παίρνει κεφάλι στο σκορ.

 

Για να μη μείνουμε όμως μόνο στη... γκρίνια, το 1-1 φυσικά και αφήνει πίσω του μία σχετική ικανοποίηση. Ο Αστέρας με μία 11άδα που δεν έχει παίξει ούτε σε οικογενειακά διπλά και σε ένα ματς ειδικών συνθηκών, πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Βγάζοντας παράλληλα και αντίδραση όταν οι γηπεδούχοι έριξαν δυο-τρεις κλωτσιές.

 

Οφείλω να τονίσω ωστόσο τον προβληματισμό για ένα φαινόμενο που αν συνεχίσει να παρατηρείται, θα πληρωθεί με τον πλέον σκληρό τρόπο. Θα είναι πραγματικά κρίμα ο Αστέρας στην σπουδαιότερη χρονιά της ιστορίας του, με την εκπληκτική χρονιά στην Ευρώπη, να μείνει... εκτός Ευρώπης.

 

Ψηφίστε λοιπόν ό,τι θέλετε την Κυριακή. Μία ημέρα όμως νωρίτερα, ο Αστέρας πρέπει να ψηφίσει ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων