ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Απαντήσεις με ΠΑΟΚ

Κάθε ομάδα δικαιούται να κάνει μία άσχημη εμφάνιση όπως αυτή που έκανε ο Αστέρας στην Κέρκυρα. Για να μη μείνουμε όμως στις δικαιολογίες, η ομάδα οφείλει να δείξει με τον ΠΑΟΚ ότι εικόνα στο νησί των Φαιάκων ήταν μία κακή παρένθεση.

Ήταν μία προσγείωση που το λιγότερο μπορεί να χαρακτηριστεί ως ανώμαλη. Κακά τα ψέματα, η εικόνα του Αστέρα που είχαμε το 2014, απέχει παρασάγγας από αυτό που αντικρίσαμε στο πρώτο παιχνίδι του 2015. Μία ομάδα χωρίς νεύρο, χωρίς καθαρό μυαλό, χωρίς συνδυασμούς, χωρίς, χωρίς, χωρίς...

 

Η ήττα μάλιστα από την Κέρκυρα θα μπορούσε να ήταν ακόμα πιο βαριά, εάν οι γηπεδούχοι δεν έχαναν μοναδικές ευκαιρίες στην επανάληψη. Θα μπορούσε βέβαια να έρθει και η ισοπαλία, καθώς ο τερματοφύλακας των Φαιάκων έσωσε με εκπληκτικό τρόπο, δυο-τρεις φορές την εστία του. Όμως, είτε 3-0, είτε 1-1, είτε 1-0 όπως ήρθε, αυτό που μένει, είναι η κακή εικόνα του Αστέρα.

 

Στο πρώτο μέρος η ομάδα ήταν- σε πρόσωπα- αυτή που μετά το ματς με τον Ατρόμητο είχε παραμείνει αήττητη σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αλλά σε απόδοση; Απογοητευτική! Σίγουρα έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι διακόπηκε ο ρυθμός των παικτών από τα συνεχή παιχνίδια πριν τις γιορτές. Συν το γεγονός ότι δεν έγινε- λόγω καιρικών συνθηκών- κανονική προετοιμασία για το παιχνίδι. Οι δικαιολογίες που λέγαμε. Ωστόσο, επειδή ο Αστέρας βρίσκεται πλέον σε άλλο επίπεδο, πρέπει να... δικαιολογήσει τις δικαιολογίες το ερχόμενο Σάββατο. Να δείξει απέναντι στον ΠΑΟΚ ότι η Κέρκυρα ήταν μία πολύ κακή παρένθεση.

 

Όσον αφορά το δεύτερο μέρος, χαρακτηρίστηκε από την επιλογή του Στάικου Βεργέτη να αφήσει το σύστημα με τα δύο αμυντικά χαφ, επιλέγοντας ουσιαστικά δύο 10άρια. Το κέντρο του Αστέρα εξαφανίστηκε, και το ματς μετά το άτυχο 1-0 έγινε όσα βάλουμε και όσα φάμε. Δεν βγήκε αυτή η επιλογή στον Έλληνα τεχνικό και είναι αλήθεια πως μας φάνηκε περίεργη γιατί δεν μας την έχει συνηθίσει. Ίσως με αυτόν τον τρόπο να φάνηκε ότι η ομάδα δεν μπορεί να παίζει με δύο 6άρια κόντρα σε κατώτερες ομάδες, αλλά χρειάζεται επειγόντως 8άρι. Κάτι που σχολίασε και ο Θοδωρής Τσούτσος.  Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει χρόνος, όχι πολύς, αλλά υπάρχει. Και για ανασυγκρότηση και για ενίσχυση.

 

Το καλό είναι πώς υπάρχει και ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς την Τετάρτη για το Κύπελλο με τον Τύρναβο, όπου ο κόουτς θα μπορεί να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες, για να έχει ακόμα πιο ξεκάθαρη άποψη για το ποιοι μπορούν να σηκώσουν μέρος από το βάρος της υπόλοιπης σεζόν. Το ακόμα καλύτερο είναι το ματς με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ το Σάββατο. Είναι μία μοναδική ευκαιρία για να δώσουν οι παίκτες απαντήσεις για την εικόνα τους στην Κέρκυρα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων