ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ποιος διεκδικούσε πρωτάθλημα;

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα ήθελε τον Παναθηναϊκό να αγωνίζεται απέναντι στον Αστέρα στην Τρίπολη για μία καθοριστική νίκη-τίτλου. Τι είδαμε όμως στο χορτάρι του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης;

Έστω ότι έβλεπες τον χθεσινό αγώνα, χωρίς να ξέρεις ποιος είναι ο Αστέρας και ποιος ο Παναθηναϊκός. Φεύγοντας λοιπόν από το γήπεδο, θα ήσουν βέβαιος ότι η ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα είναι αυτή με τα κιτρινομπλέ. Ο Αστέρας από την αρχή του αγώνα μπήκε στο παιχνίδι με ένα μόνο στόχο: τη νίκη. Σαν να ήθελε αυτός το τρίποντο για να μπει σε τροχιά τίτλου. Τι διάβαζες όλες αυτές τις ημέρες για τον Παναθηναϊκό; Ε, τα έκανε στην πράξη ο Αστέρας. Πάτησε τον αντίπαλό του, έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, είχε δοκάρι και... γκολ οι φιλοξενούμενοι από το πουθενά. Από το πουθενά όμως! Αυτό που έχει πει ο Όσιμ για την πόρνη μπάλα; Αυτό ακριβώς

 

Αλλά η απάντηση ήταν άμεση. Ο Στιλ που έπιανε τα άπιαστα, έφαγε το εύκολο γιατί η μπάλα είπαμε τι είναι. Και το επιθετικό πάρτι των Αρκάδων συνεχίστηκε. Χωρίς όμως άλλο γκολ. Γιατί χρειάζεται τύχη, χρειάζεται ικανότητα, χρειάζεται και καθαρό μυαλό. Ξεκούραση. Η τελική προσπάθεια βασίζεται σε ένα μεγάλο ποσοστό σε αυτό. Να μπορείς την ώρα που θα σουτάρεις, που θα πιάσεις την κεφαλιά, να το κάνεις με... ανάσες. Και με το κοντέρ να γράφει χιλιόμετρα για τους ποδοσφαιριστές των κιτρινομπλέ από τον Ιούλιο, το πρόβλημα της κούρασης θα είναι κάτι που στη συνέχεια θα παιδέψει αρκετά την ομάδα.

 

Η κούραση είναι και ένας από τους λόγους που δεν βάζω στην κουβέντα για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος τον Αστέρα. Ο σύλλογος κάνει κάθε σεζόν και ένα παραπάνω βήμα προόδου. Φέτος μπήκε για πρώτη φορά σε ομίλους και συνδύασε με επιτυχία την ταυτόχρονη παρουσία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Του χρόνου πρέπει να το επαναλάβει. Και σιγά σιγά θα μάθει να διαχειρίζεται ακόμα καλύτερα και τον παράγοντα επιβάρυνση. Όλα θα γίνουν, βήμα-βήμα!

 

ΥΓ: Την περιρρέουσα ατμόσφαιρα τη βλέπεις και σήμερα κρεμασμένη στα περίπτερα. Ο Παναθηναϊκός πήρε βαθμό και όχι ο καλύτερος στο χορτάρι Αστέρας, άφησε βαθμούς. Που παρεμπιπτόντως θα τον έφερναν ακριβώς στη θέση που είναι τώρα οι πράσινοι. Στη βαθμολογία (με 23 βαθμούς) και όχι στα πρωτοσέλιδα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων