ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE
winamp wmp real qt

Κοινος παρανομαστης

Ο Θοδωρής Κουνάδης γράφει για τον Αστέρα που βγαίνει κερδισμένος από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος παρά το γεγονός ότι δεν έχει πάρει ακόμα βαθμό.

 

,
Θοδωρής Κουνάδης

Αυτο ειναι Τονσο

Ο άνθρωπος που πήρε πέρσι την μπαγκέτα του Αστέρα στον δρόμο της ευρωπαϊκής επιστροφής είναι και πάλι κοντά μας.

,
Θοδωρής Κουνάδης

Να το παμε απο την 4η αγωνιστικη;

Πιστολιά από τον ένα διεκδικητή του τίτλου, πιστολιά από τον άλλο. Πείτε μας αν είναι να τριτώσει το κακό, να το ξέρουμε.

,
Θοδωρής Κουνάδης

Δεν VARιεσαι αδερφε, τωρα ΑΕΚ

Από το "VARεθήκαμε" του περασμένου Οκτωβρίου, στον "Δεν VARιέσαι αδερφέ" της φετινής πρεμιέρας, ένας Κουτσιαύτης δρόμος. Ο Αστέρας όμως πρέπει και θα κάνει τη δουλειά του.

 

,
Θοδωρής Κουνάδης

Οι μεγαλοι να προβληματιζονται

Ο Θοδωρής Κουνάδης γράφει για το ξεκίνημα του ΑΣΤΕΡΑ με τους διεκδικητές του τίτλου, κλείνοντας στο υστερόγραφο με μία φράση του Γιάννη Καϋμενάκη.

 

,
Θοδωρής Κουνάδης

Τιποτα δεν πηγε χαμενο

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μπορεί να μην ετοιμάζεται αυτές τις ημέρες για διπλές αναμετρήσεις με την Μόλντε, ωστόσο δεν πήγε χαμένη η περσινή χρονιά ούτε θα πάει η προσπάθεια της περασμένης Πέμπτης.

,
Θοδωρής Κουνάδης

Ανατροπη στην ανατροπη!

Οι σταθερές του ΑΣΤΕΡΑ νικήθηκαν από την φυσιολογική κούραση της εποχής, ωστόσο η τελευταία κιτρινομπλέ κουβέντα δεν έχει ειπωθεί ακόμα.

,
Θοδωρής Κουνάδης

Δικαιωμα στο ονειρο

Έφτασε η ώρα για ένα ακόμα ευρωπαϊκό ταξίδι του ΑΣΤΕΡΑ με αφετηρία το Εδιμβούργο. Ποιες οι σταθερές που του δίνουν δικαίωμα να ονειρεύεται.

,
Θοδωρής Κουνάδης

Πανετοιμος για Ευρωπη

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν είναι βγαίνει απλά στην Ευρώπη για να καταγράψει συμμετοχές και αυτό... βγαίνει προς τα έξω τις τελευταίες ημέρες.

,
Θοδωρής Κουνάδης

Επιλογη: ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Αστέρας έχει βάλει ήδη μπροστά το πλάνο για τη νέα σεζόν αποκτώντας δύο παίκτες που ήθελε και κυρίως ΗΘΕΛΑΝ. Τον Νίκο Παπαδόπουλο και τον Βαλεντίνο Βλάχο.

,
Θοδωρής Κουνάδης

Το αξιζετε ρε μαγκες!

Ο Αστέρας δεν δίνει μόνο την ευκαιρία σε παίκτες να αγωνιστούν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά τους ανοίγει πλέον τον δρόμο και για την Εθνική ομάδα!

,
Θοδωρής Κουνάδης

Ροη Ειδησεων