ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Παναθηναϊκός δεν παίζει Ευρώπη, να... ανοίξει την όρεξη του ΑΣΤΕΡΑ!

O Παναθηναϊκός δεν θα παίξει στην Ευρώπη και τα play out παίρνουν χαρακτήρα... play off για τον ΑΣΤΕΡΑ! Άλλη μία ομάδα πρέπει να μην πάρει άδεια.

 

Να λοιπόν που βγήκε και από επίσημα χείλη ότι ο Παναθηναϊκός δεν παίζει Ευρώπη ούτε φέτος. 

O τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Τσάβι Ρόκα, είπε χαρακτηριστικά μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του:

"Ο στόχος είναι να τερματίσουμε μέσα στις ευρωπαϊκές θέσεις, αν και δυστυχώς δεν μπορούμε να παίξουμε στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν εξαιτίας της δύσκολης κατάστασης που πέρασε ο σύλλογος τα προηγούμενα χρόνια.

Ωστόσο, έχουμε προχωρήσει στις συζητήσεις μας με την UEFA ώστε να έχουμε την αδειοδότηση την επόμενη σεζόν. Η UEFA αντιλαμβάνεται την θέση μας και ήταν “ανοιχτή” και οι συνομιλίες εξελίχθηκαν θετικά. Aλλά εξαιτίας του κορονοϊού τα πάντα “πάγωσαν” και ήταν πολύ δύσκολο να αποκτήσουμε την άδεια από τώρα".

Στον ΑΣΤΕΡΑ, αυτό που έχουν να κάνουν είναι να πάρουν επιπλέον κίνητρο απ' αυτήν την είδηση και να κατακτήσουν την πρώτη θέση στα play out. Ετσι, στην περίπτωση που άλλη μία ομάδα δεν πάρει άδεια για να παίξει σε εκτός συνόρων διοργάνωση, οι Αρκάδες θα μπορούν να επιστρέψουν στην Ευρώπη!

Εξάλλου, κάτι τέτοιο θα περίμενε κι ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Μποροβήλος όταν έλεγε πριν λίγες μέρες:

"Είναι γεγονός ότι όταν μιλούσαμε για καθιέρωση των Play-Off και Play-Out , φανταζόμαστε ένα ανταγωνιστικό προϊόν, μία πιο ανταγωνιστική διοργάνωση. Πράγματι υπάρχουν κάποιες βαθμολογικές διαφορές τόσο στα Play-Off όσο και στα Play-Out, που κόβουν την αδρεναλίνη που είναι το κύριο συστατικό του ποδοσφαίρου. Ομως πάντα υπάρχουν κίνητρα. Επαναλαμβάνω ότι ο πρώτος των Play-Out, ενδεχομένως υπό προϋποθέσεις θα μπορέσει να εκπροσωπήσει την χώρα στην Ευρώπη, εάν καμιά ομάδα δεν πάρει άδεια από τις ομάδες που συμμετέχουν στα Play-Off".

Τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο, λοιπόν!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων