ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μία αλλαγή που έχει βοηθήσει κι ο ΑΣΤΕΡΑΣ να έρθει!

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει αρχίσει να έρχεται η αλλαγή που θέλουμε όλοι, μέσω του νέου Συμβουλίου του ΠΣΑΠ. Μια αλλαγή για την οποία έχει... συνεισφέρει σημαντικά και ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

 

Πρόσφατα είδαμε ένα πολύ όμορφο κοινωνικό μήνυμα που πέρασε ο ΠΣΑΠ. 

Ποδοσφαιριστές μέλη του Συνδέσμου σε καλούν να μείνεις ΣΠΙΤΙ. Δεν είναι μόνο ο Τασουλής είναι πολλοί κι οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν περάσει από τον ΑΣΤΕΡΑ. Γεγονός που αποδεικνύει πως οι Αρκάδες δεν επένδυσαν όλα αυτά τα χρόνια μόνο σε ταλέντο αλλά και σε μυαλό και καρδιά. 

Επένδυσαν στον άνθρωπο. Επένδυσαν στο μέλλον κι όσο στο παρόν. Κι αυτό δεν αποδεικνύεται μόνο από τις επιτυχίες μέσα στα γήπεδα (σ.σ. γνωστό το τί έχουν κάνει οι Μπάκος και Καϋμενάκης όλα αυτά τα χρόνια στην πόλη και στην ομάδα). 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΠ:

Πρόεδρος: Μπαντής Γεώργιος
Α’ Αντιπρόεδρος: Κουρμπέλης Δημήτριος
Β’ Αντιπρόεδρος: Γεωργίου Γεώργιος
Ειδικοί Σύμβουλοι: Μασούρας Γεώργιος, Μπακασέτας Αναστάσιος
Γενικός Γραμματέας: Τασουλής Χρίστος
Ειδικός Γραμματέας: Ζησόπουλος Γεώργιος
Ταμίας: Τσαμπούρης Σάββας
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Παντελιάδης Αθανάσιος

Από τους παραπάνω 9 κυρίους, οι 7 έχουν περάσει από τον ΑΣΤΕΡΑ κι ο ένας (Τασουλής) αγωνίζεται ακόμη στην ομάδα.

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι για την "αλλαγή που θες να έρθει", (μήνυμα του ΠΣΑΠ), έχει βάλει σημαντικά το χεράκι του κι ο ΑΣΤΕΡΑΣ. Κι αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για να καμαρώνουν εκεί στο "Κολοκοτρώνης"

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων