ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Άλλο ένα deal κορυφαίου επιπέδου για τον ΑΣΤΕΡΑ!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ κατάφερε να ολοκληρώσει άλλο ένα deal κορυφαίου επιπέδου, φέρνοντας τον Ενέκο Καπίγια, έναν παίκτη που προέρχεται από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ!

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ Τρίπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ενέκο Καπίγια. 

Ενας παίκτης που είναι σε εξαιρετική ηλικία (μόλις 24 ετών), προέρχεται από τη σχολή της Ρεάλ Σοσιεδάδ και είχε γεμάτη χρονιά με τη Λεονέσα στη Γ' κατηγορία.

Εννοείται πως οι Αρκάδες δεν μπορούν να φέρουν παίκτης πρώτης γραμμής από τη La Liga. Δεν εννοείται και μόνο εύκολο δεν είναι όμως να διαπραγματεύονται οι Αρκάδες μεταγραφή ποδοσφαιριστή που είχε μάθει να αμείβεται με 300.000 ευρώ το χρόνο!

Κι όμως, οι άνθρωποι της ομάδας φρόντισαν να βρουν ποδοσφαιριστή που έχει ποιότητα, θέληση για ποδόσφαιρο και όχι από το πως να κάνει τον τραπεζικό του λογαριασμό λίγο μεγαλύτερο. Κι αυτός είναι ο Καπίγια.

Το βιογραφικό που τον συντροφεύει είναι σπουδαίο και έτσι άπαντες τον περιμένουν στο "Κολοκοτρώνης" για να πάρει την μπαγκέτα του μαέστρου. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων