ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο νους του στο παιδί!

Στον ΑΣΤΕΡΑ βασικός τους στόχος είναι να έχουν έναν πολυσχιδή οργανισμό.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Δεν είναι μόνο οι επιτυχίες στο αγωνιστικό μέρος. Οι Αρκάδες μέσω των κοινωνικών τους δράσεων αλλά και τη συνεισφορά τους στα δρώμενα του ελληνικού αθλητισμού, έχουν καταφέρει να μετατραπούν μέσα σε κάτι παραπάνω από 10 χρόνια σε.... κάτι παραπάνω από μια ομάδα.

Το βασικότερο κεκτημένο των κιτρινομπλέ όμως είναι ότι τα νέα παιδιά τον βλέπουν ως ένα μέσο που είναι εκεί, πάντα για να αγκαλιάσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες.

Η ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ, στην πρώτη ευκαιρία βρίσκεται σε σχολεία της Τρίπολης,  ώστε τα παιδιά να έρθουν πιο κοντά στην ομάδα. Σαφώς, οι πόρτες του "Κολοκοτρώνης" σχεδόν κάθε μέρα ανοίγουν για να περάσουν απ' αυτές αμέτρητες παιδικές φωνές. Φωνές που... φωνάζουν πως στον ΑΣΤΕΡΑ υπάρχει υγειά, παρόν και μέλλον.

Ετσι, δημιουργούνται οι νέοι... οπαδοί της ομάδας: Φέρνοντας τους στα σπλάχνα της ομάδας και γνωρίζοντας από κοντά το... στρατηγείο των επιτυχιών!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων